Rob spreekt Stefanie aan over bejegening Cees

Rob spreekt Stefanie aan over bejegening Cees

Rob sprak eerder al met Cees omdat hij zich zorgen maakt om zijn mede bewoner. Hij heeft hem raad gegeven maar ook met andere bewoners gesproken over de felle ruzie. Nu is het tijd om met Stefanie te praten en dat doet hij bij het rokersbankje.

Rob valt gelijk met de deur in huis, volgens hem roddelt Stefanie te veel en gebruikt ze het zwart maken van Cees als een uitlaatklep. En Cees hoort het allemaal maar aan tot tranen toe. Hoe zou het voor jou zijn als jij Cees zou zijn? Stefanie schiet in de verdediging en antwoordt dat ze zich de laatste tijd echt inhoud. Ik zeg de laatste tijd veel goede morgen en heeft ze het gesprek van vanmorgen expres even uitgesteld omdat ze zich gefrustreerd voelde. Stefanie vindt dat Cees zich te veel met iedereen bemoeit en het irriteerde haar vanmiddag dat hij met zijn vuist op tafel sloeg. Dus haar reactie is verantwoord, concludeert ze. Volgens Rob kan Stefanie bepaalde zaken best wel laten voor wat het is. Cees is geen gemakkelijke man en hij kampt ook wel met vastgeroeste ideeën maar hij zit niet lekker in zijn vel. Het is echt een goede pik voegt hij eraan toe. Trust me, probeer het een keer uit, zeg ook een keer dankjewel Cees maar dan gemeend. Verrassend dat Cees het zo voor Rob opneemt… Toen Cees er net was konden de twee het niet zo goed met elkaar vinden, echter is bij deze het tegendeel bewezen. Zal Stefanie er ook iets mee doen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. talleke at 12:06

  als iedereen nou eens een beetje naar cees zou luisteren dan werd het meteen een betere samenleving. ok hij zeurt wel veel en vaak maar het meeste wat hij zegt is waar.

 2. Ann at 06:58

  Sorry hoor, maar dit is wat cees van rob wil, aandacht.. En rob lost het goed op, maar trapt erin. Cees is een zeur, overal op iedereen letten, nooit eens grappig of vrolijk. Altijd met zijn jasje aan en zonnebril op. Jee wat een man. Nu mag ik die stefanie ook niet. Maar cees manupuleer, en kan zijn zin niet krijgen, hoe hij alles wil en zie.. Zal je opa, vader en nog erger je man maar zijn..

  • Mjo at 10:08

   Precies @Ann, jij snapt het helemaal. (ik bedoel dus, het gedrag en tactiek van Cees)

   Ook ik mag Stefanie niet echt. Maar ik denk wel dat zij op dit moment de enige is die Cees echt doorheeft. Maar vindt wel dat ze dit op een andere manier moet aanpakken. Op de manier waarop ze zich nu opstelt wordt zij de kwaaie piet en dan heeft Cees zijn zin.
   Cees is namelijk bezig met iedereen tegen elkaar op te zetten.

 3. Sannie at 19:33

  Ik heb het gisteravond ook al geprobeerd te plaatsen, maar helaas na 24 uur nog steeds niet geplaatst. Goed dat Rob het nu opneemt voor Cees. Cees is zeker de slechtste niet. En als iedereen nu eens redelijk en volwassen zou handelen, dan zou Cees ook geen redenen meer hebben om te blijven mopperen Wie weet wat voor gezellige vent hij dan zou kunnen zijn, als hij zijn frustraties over zo veel onmacht eindelijk eens los mag laten, door normale medewerking van de groep. Het zou helpen om bij de casting eens een groep erbij te zetten, die meer overeenkomsten hebben met Cees, zodat het niet 13 tegen 1 is (of 11 tegen 1). Dan werd het kijken naar Utopia waarschijnlijk ook interessanter, dan slechts te moeten kijken naar (een groep zich onderling de hand boven het hoofdhoudende en andersdenkende te treiteren) stelletje ego-trippers.

  • David Brigham at 20:56

   Als je het langere filmpje ziet dan is Rob hier echt sterk bezig, verstandiger en sympathieker dan ooit eerder. Nog zo een die in een betere groep mischien best een geschikte peer zou zijn.

 4. zeurcees at 19:29

  Het is ook echt een kees met een c. Maar het is echt wel een aardige kerel denk ik. een leuke mopperkont, meer niet. Je moet iemand in zn waarde laten. een eigenschap dat stefanie niet helemaal bezit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *