Felle ruzie tussen Cees en Stefanie

Felle ruzie tussen Cees en Stefanie

De dag liep rustig voorbij in Utopia, maar niets is minder waar… Want er is een felle ruzie ontstaan tussen Cees en Stefanie.

Cees en Stefanie hadden namelijk een horeca afspraak met Rolf waar Stefanie zich niet aan hield. Dat zorgde bij Cees aardig wat frustraties want hij had nog een hoop andere afspraken. Uiteindelijk komt er dan toch een afspraak met het drietal. Er wordt een nieuw plan van aanpak besproken en een goede samenwerking is hier vooral belangrijk. Alles verliep goed maar niet veel later barst de bom. Cees heeft volgens Stefanie een messenset gebruikt en dat wil ze niet hebben. Eigenlijk is Cees gewoon het hele probleem.  Ze schreeuwt het uit en Rolf komt tussenbeide om de boel te sussen. Jongens, allebei kappen nu! roept hij. Maar Cees gaat gewoon door. Nou wil ik het weten ook! Ze straalt iets uit, jongen, dat is gewoon niet leuk meer!Ik wil wel eens weten wat ik verkeerd doe! Stefanie slaat hard met haar handen op tafel en buigt naar voren. Dat je zó zit! Dat vind ik bedreigend! En staat op en loopt weg.  Bas komt gelijk verhaal halen en wil weten wat er is gebeurd. Cees vertelt op zijn manier wat er is. Hij begrijpt niet wat hij de hele tijd verkeerd doet. Rolf probeert te bemiddelen tussen de twee en switcht tussen wie er gelijk heeft eerst wijst hij Cees terecht, dan geeft hij aan dat Stefanie het wel kan vergeten binnen de horeca als ze zich zo opstelt. Volgens Bas lijkt het niet dat Cees de aangewezen persoon is om tussen jullie te gaan mediaten. Cees heeft er genoeg van, hij is het beu. F*ck dat wijf, dat wijf is gek voegt hij eraan toe. Bas biedt een luisterend oor en geeft toe wel meer irritaties te horen over Cees wat niet eerlijk is. Hoe zal het aflopen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 10:26

  Dat het tot een uitbarsting zou komen, heb ik al lang zien aankomen en heb dit ook al eerder geschreven.

  Het kan gewoon niet goed blijven gaan, nu is het Stefanie, maar het is wachten op de volgende bewoner die uitbarst.

  Cees is een zuiger.

  Haalt bij veel bewoners het bloed onder de nagels vandaan, met z’n gezeur en geklaag, niets is toch goed bij hem, en vraagt zich dan ook nog af, wat hij verkeerd doet. En dan doen of hij de onschuldige en zielige Cees is en zijn handen in onschuld wassen.

 2. gea at 19:02

  Stef heeft al meerdere keren aangegeven dat ze niet wil dat er iemand aan haar messen zit. Ik vind dat Cees daar dan ook vanaf moet blijven.

 3. Yvon at 18:05

  Voor mij blijft Cees een oude klikspaan en een zeurpiet,dit voor op gesteld,maar ik vind die Stef helemaal niet kunnen, ze is een asociaal kreng dat helemaal niets uitvoert,ze heeft echt een vreselijk taal gebruik,wat ik dus niet zou toleren.
  Voor mij mag Stef er als eerste uit en Cees…die moet zich is gaan aanpassen..anders had hij er niet in moeten stappen een oude kinderenachtige zeurpietige klikspaan

 4. anneke at 17:27

  Dit is al eerder te spraken gekomen van wie zijn die messen als zij ze niet betaald heeft is er niks van haar en wie is er nu een zeur.
  Mag Cees nog wel adem halen van haar ze heeft een paar vriendjes dus Cees gaat dit niet redden hoop echt dat hij hulp krijgt van een paar andere.
  Door dit gedoe komen zometeen geen klanten meer eten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *