Cees voelt zich niet gewaardeerd

Cees voelt zich niet gewaardeerd

Het is weer raak met Cees. Vanmorgen tijdens de bokstraining van Remy stond Cees naast een zittende Gabriëlle. Zij maakte vervolgens een opmerking die hij niet echt kon waarderen. Geïrriteerd vertelt hij wat er gebeurd is. Ze zitten allemaal op een rijtje en ze zeggen niet wil jij even zitten? Doen ze nooit en dan zegt ze ik krijg het helemaal benauwd van je. En dan gaat ze naast de jongens zitten. Cees snapt simpel weg niet waarom hij constant zulke opmerking gemaakt worden. Stink ik soms? Ben ik melaats? Gabriëlle die het opvangt geeft uitleg, ze kreeg het gewoon benauwd en dat was het! Cees klaagt nog even door, hij weet niet meer wat hij moet doen om door de andere gewaardeerd te worden. Ook zal wil hij gewoon met respect behandeld worden. Ondanks dat Cees bij de laatste eliminaties in Utopia mocht blijven, lijkt hij nu hard zijn best moeten doen om niet een berg aan nominaties bij de volgende stemming te ontvangen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. BK at 17:00

  Pfff, als zo’n man bij ons in de tattooshop zou werken, dan had ik allang zijn nek omgedraaid. Normaal keek ik dit altijd samen met me vriendin om half 8, lekker na een dag tatoeëren, effe ontspanning, maar ik kijk nu al 5 weken geen aflevering meer want heb altijd de neiging om de afstandbediening door de tv te rammen…

 2. Ann at 14:59

  Yvo. Je heb gelijk wat een oude vervelende zeur.. Volgens mij kan hij naar verzorgingshuis.. Want als je dit in huis heb als vrouw… Jee wat een man.. Zal je vader maar zijn of je opa.. Als hij niet zijn zin krijg gaat hij pruilen en als hij geen aandacht krijg zoekt hij wel wat.. En respect cees, die moet jij niet alleen krijgen omdatje oud en stoffig ben, respect telt voor iedereen.. Jong of stok oud

 3. Yvon at 14:29

  Het spijt mij te moeten zeggen dat ik Cees een echte zeur vind,buiten het feit dat de rest allemaal onopgevoede pubers zijn,maar dat wisten we toch al lang….dat Cees hard werkt!!!!hij ruimt de keuken op en veegt wat en moppert de hele dag so what !
  Cees zijn leeftijd geeft hem niet het recht anders te moeten zijn,in Utopia zijn ze allemaal gelijk.
  Ik vind het heel irritant dat hij alles door kletst,wij noemde dat vroeger een klikspaan,dat vind ik hem een ouwe klikspaan die heel weinig toe voegt.
  Ik snap dat hij drie keer getrouwd is..mijn vriend is het niet

 4. Marja at 14:14

  Gabrielle gaat teveel met Stefanie en Nicole om, wordt net zo onbeschoft tegen Cees. Houden zich niet aan de afspraak die ze mer Cees hadden en hebben niet de beleefdheid om hem dat de vertellen. Cees zeurt veel, maar werkt hard, dat is meer dan je van de meeste anderen kunt zeggen

  • anneke at 14:39

   Marja ik geef je gelijk Cees is een zeur maar de meiden zeuren met elkaar over Cees zij zijn met z’n allen tegen hem en hij is alleen .
   Slecht op gevoed maar reken maar dat hun ouders het leuk vinden een om hun op t.v te zien ongeacht wat ze doen , ze moeten eens met z’n alle om te tafel en praten met Cees .
   Of spaar geld om Cees eruit te sturen (wat ik zelf niet leuk zal vinden) of bouw voor Cees een eigen hok( of koop een thuis huisje)

 5. Toet at 13:36

  Het zijn nu eenmaal onopgevoede mensen.Kees ga je eigen weg en probeer het niet iedereen naar de zin te maken.De regie laat op de t.v kees alleen maar zien als hij klaagt.Niet hoeveel hij doet.Bah

 6. MariaBora at 13:24

  Gabriëlle, ik hoop dat ik het mis heb maar ik heb de indruk dat jij net zo wordt als de rest in Utopia, of is het misschien de bedoeling dat jij zo gaat doen, als dat niet zo is dan moet je je niet laten meeslepen door dat stel ongeregeld. Het past niet bij jou om zo te doen, of ik moet me vergissen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *