Utopia nieuwtjes 25 augustus

Utopia nieuwtjes 25 augustus

Het Utopia nieuws van 25 augustus vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd.

 • Er was vanmorgen al vroeg paniek bij Bas. Zijn kuikens waren losgebroken en werden bijna aangevallen door een roofvogel. Maar Bas was er op tijd bij, hij trok een sprintje om de dieren te redden.
 • Wim heeft enorme kiespijn, de tandarts komt morgen langs. Wim is erg bang voor de tandarts en vreest het ergste.
 • Bas en Ivan hebben vandaag post ontvangen, helaas is daar weinig over te melden. Wel hebben de twee veel post en lijkt het positief te zijn. Ivan en Nicole hebben het samen doorgenomen. Bas in zijn eentje.
 • Mark rent een rondje over het terrein, workout!
 • Er staat een bokstraining op het programma. Ivan heeft gisteren namelijk een K1 fighter gebeld. Niemand minder dan Remy Bonjasky is langs geweest. Hij heeft al een beetje met Ivan gespart en momenteel zien we hem niet meer in beeld. Inmiddels krijgen Ivan en een aantal andere bewoners een bokstraining.
 • Ook is er een photoshoot voor de kickboksgala gemaakt waar we een filmpje van hebben toegevoegd zodat je het eens terug kunt kijken.
 • Verder is er nog niet veel te melden, we komen later terug met meer Utopia nieuws!

Kom je later terug voor meer nieuws? Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 1.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Hyl at 13:21

  Ik hoorde net dat rob met mark het over mark en gina hadden
  Rob begrijpt het niet, door zo een voorval van mark zn kant zij het uitmaakt
  Zo denken er veel over rob,ze gebruikt mark overal voor, en als iets haar niet zint gebruikt ze grove taal, en loopt weg als een kleinkind
  I.i.g rob snapt het allemaal niet dat mark maar blijft hangen aan haar
  Het is een kinderachtig, verwend kreng( mijn mening)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *