Cees vindt Rolf erg arrogant

Cees vindt Rolf erg arrogant

Een nieuwe morgen is weer begonnen in Utopia, om precies te zijn dag 603 alweer! En de ochtend begon helaas weer met wat geklaag door Cees. Dit keer over de keuken maar ook over Rolf…

Cees stond alweer vroeg op zijn oude vertrouwde plekje de keuken. Daar bekijkt hij de puinhoop wat niet opgeruimd is. Fantastisch zegt hij sarcastisch, iedereen heeft zijn eigen spullen netjes opgruimd vannacht. Ja dat is heel mooi… Mark zit vlakbij op de laptop te werken en Cees maakt daar gelijk gebruik van. Hij wil even vertellen over het gesprek van gisterenavond. En zegt dat hij gestopt is met de horeca samenwerking. Volgens Cees wilde Rolf namelijk chef genoemd worden en daar had hij echt geen zin in. Zeker niet in dat soort hiërarchie, ik ga niet onder een chef werken, kom zeg. Arrogantje voegt hij eraan toe. Het is een aardige jongen, maar arrogant als de koningin, hoor. En moppert nog even door, Mark luistert er naar maar reageert er amper op. Cees zal vandaag uitgebreid besproken worden in het centraal om het voor hem maar ook de andere bewoners het wat makkelijker te maken. En Cees? Die heeft besloten de zooi maar niet op te ruimen, ze zoeken het maar uit voegt hij eraan toe…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 12:40

  Goed idee van Marja, neem een week vakantie en probeer een leuk hutje te bouwen waar je kunt slapen, misschien wil iemand je daar wel bij helpen. 2 x 2½ is genoeg denk ik. Natuurlijk wel aan iedereen vragen wat voor hout je mag gebruiken, anders is dat weer een punt, en alles opschrijven wat je pakt.

 2. anna at 12:33

  Cees doe dan ook wat je zegt,ga niet meer die rotzooi opruimen en doe alleen wat je moet doen en mopper niet meer dat is zonde van je energie ze vinden je alleen maar een lastpak….. zijn niet beschaaft en die Rolf is een rat dat had ik meteen al gezien ,een wolf in schaapskleren! En ik vind het ook niet normaal dat je alleen maar kritiek hebt Cees, maar het zijn allemaal Aso’s die niet weten wat respect is ook mensen die reacties geven die het eens met dat tuig is zijn in mijn ogen niet normaal dat ze achter die zuiplappen staan…allemaal leeghoofden.

 3. angel at 10:08

  Cees is zelf arrogant en een vervelende zeur. Hoe hij dingen overbrengt is het net of hij de vader van hun allen is. Het is zo als hij het zegt en niet anders bah bah. Mensen zijn allemaal anders opgevoed en je kunt mensen niet dwingen. Ga aub naar huis ouwe zeur.

 4. MariaBora at 09:30

  Cees, helemaal niks meer doen in de keuken, alleen wat je zelf gebruikt afwassen en weg zetten.
  Geen woorden meer aan vuil maken, en als ze je terug willen kunnen ze dat kenbaar maken door het op een bord te schrijven en in de groep te gooien, maar dan op jou voorwaarden, en laat die Stefanie nooit meer 1 woord tegen jou zeggen, daar komt toch alleen maar gebrabbel uit, als ze een paar weken nuchter is kun je verder praten, die hoerige slet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *