Utopia nieuwtjes 26 augustus

Utopia nieuwtjes 26 augustus

Het Utopia nieuws van 26 augustus vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Naomi kwam Cees tegen toen ze de koeien verzorgd had. De twee raakte in gesprek over de foto’s van de ansichtkaarten. Aangezien niet iedereen blij was met zijn/haar foto’s gaat Naomi  vandaag met de ontevreden bewoners opnieuw een foto maken, net zolang tot iedereen wel tevreden is. Cees wil wel dat Naomi er echt achteraan gaat. Als de bewoners de ansichtkaarten aanstaande zondag op de markt willen verkopen, moeten de kaarten vandaag besteld worden.
 • Naast gemopper van Cees is er gelukkig nog wat leuks te melden. Want Rolf is naar de brievenbus geweest en vond daar post voor Wim en Stefanie! De twee duiken er dan ook snel op om bericht van het thuisfront te lezen. Bij de keuken lezen ze leuke en positieve berichten. Zo ontvangt Wim mooie tekeningen van zijn nichtje. Ook blijft Gabriëlle de schoonzus van Wim zo krijgt ze te lezen. Ook heeft hij post van zijn vader ontvangen met een stuk uit de krant. En hebben beide leuke foto’s ontvangen. Stefanie laat wat minder los over haar berichten.
 • Vandaag zal de tandarts komen voor Wim, hij heeft sinds gisteren enorme pijn aan zijn kies. Hopelijk valt de behandeling mee!
 • Bas en Cees hebben het over het centraal wat plaats zal vinden .Cees wordt dan besproken. Al snel wordt er negatief gesproken over Rolf. Volgens Bas speelt hij een dubbel spel. Ook had Rolf een vervelende opmerking gemaakt en Cees vindt hem niet respectvol. Bas heeft nog wel een leuk plannetje voor Rolf, een mindf*ck. Een aantal bezoekers vragen of ze tegen Rolf kunnen zeggen dat hij systematisch geswaffelt wordt. Zo kan hij gelijk zien dat bezoekers zeggen dat niet alles waar is.
 • Rolf en Cees hebben ruzie gehad, Cees wilde graag dat Rolf zijn negativiteit wat hij tijdens de eliminaties uitsprak recht zou zetten. Dit heeft hij nog steeds niet gedaan, het was een afspraak. Cees besloot hem hierop aan te spreken waarop Rolf kwaad werd. Rolf werd kwaad en schreeuwde dat hij dat zelf wel uit zou maken en verliet de loods. Daar mompelt hij dat Cees een staats mongool is en loopt een grote ronde over het terrein. Hoe zal dat aflopen?
 • Verder zijn een aantal bewoners in het kantoor aan het werk en is er niet veel meer te melden. We komen later terug met meer nieuws!

Kom je later terug om het laatste Utopia nieuws te checken? Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 16:14

  Dat “met-zijn-allen-Cees-bashen”, vond ik nogal meevallen. Als ik verslag hier elders op de site zo lees. Ik vind het goed dat iedereen zijn of haar zegje heeft gedaan. Onderlinge frustraties moet je niet opkroppen, dat gaat van kwaad tot erger.

  Let wel, of ik het met sommige uitspraken van bewoners eens ben of niet, is een ander verhaal.

  Alleen vind ik het dan weer jammer, als Cees er bij geroepen wordt en er bepaalde punten worden aangehaald hij deze keihard ontkent en enkele goedbedoelde adviezen gewoon in de lucht slaat.
  Tja Cees als je dan zelf niet wilt, dan houdt het een keertje op en wordt je aanwezigheid in Utopia op termijn onhoudbaar.

  • Hannah at 18:44

   @Mjo, ik weet niet of jij dit centraal op de live streams gekeken hebt? Ik heb dit centraal live gezien vanaf het moment toen Mark aan de beurt was en ik vond het wel degelijk een “met zijn allen Cees bashen” centraal!
   Ik ken de bewoners niet persoonlijk, dus ik heb ook geen affiniteit met deze mensen, dus heb ik voor mijn gevoel objectief gekeken. Dat wil zeggen dat ik naar reactie en gedrag heb gekeken.
   Vooral Nicole reageerde erg ongepast, om over de uitbarsting van Gina maar te zwijgen.
   Uit jouw reactie begrijp ik dat je een aversie hebt tegen Cees en vandaar dat je het geen bashen vond.(bashen= mondeling aanvallen of afzeiken)
   Maar dat geeft natuurlijk niets, jij hoeft het niet eens te zijn met mijn uitspraken en ik niet met die van jou. 🙂

  • Hannah at 19:42

   (Even een test; normaal worden reacties gelijk geplaatst, maar ik heb al twee keer geprobeerd om op de reactie van Mjo te reageren. En het waren toch echt nette reacties.) 😀

  • Hannah at 00:24

   Helaas is mijn reactie na het plaatsen spoorloos, dus zal het nog een keer proberen. Mocht het toch dubbel gepost worden, hoop ik dat de redactie deze verwijdert. 🙂

   @ Mjo, ik weet niet of jij dit centraal op de live streams gekeken hebt? Ik heb het live gezien vanaf het moment dat Mark aan de beurt was en ik vond het wel degelijk een “met zijn allen Cees bashen” centraal!
   Ik ken de bewoners niet en heb dus geen affiniteit met deze mensen. Daarom heb ik voor mijn gevoel objectief gekeken en alleen gelet op reactie en gedrag.
   Ik vond o.a. de reacties van Nicole erg ongepast, om over de uitbarsting van Gina nog maar te zwijgen.
   Uit jouw reactie begrijp ik dat je een aversie tegen Cees hebt, daarom vind je dit, allen tegen een, ook geen bashen. ( = mondeling aanvallen of afzei.ken)
   Dit is natuurlijk niet erg, jij hoeft het niet eens te zijn met mijn uitspraken en ik niet met die van jou. 🙂

 2. Sannie at 13:06

  Dat vind ik ook Hannah, wat dat betreft vallen Rob en Ivan (en dat terwijl zijn Nicole bitchig naar Cees is) mij reuze mee in hun houding t.o.v. Cees. Top jongens. En Bas is ook goed met Cees. De rest bah…

 3. Hannah at 12:38

  Er was net een “met-zijn-allen-Cees-bashen” centraal.
  Fijn om te zien dat bijvoorbeeld Rob zijn best deed om Cees een beetje te begrijpen.
  Het was best zielig voor Cees toen de arme man, verbaal door Gina, met veel bombarie uit het B&B huisje werd gegooid en Naomi zich druk stond te maken, omdat zij ’s nachts geen matras in “haar” fotostudio wilde.
  Ivan werd hier boos over en zei dat de fotostudio van iedereen is en dat hij elke dag wel het matras van Cees heen en weer wilde sjouwen.
  Ik ben geen Ivan fan vanwege zijn agressieve gedrag en intimiderende houding, maar hiervoor krijgt hij toch een pluim voor van mij, omdat hij het opneemt voor the underdog en probleemoplossend wil denken! 🙂 Want met zijn allen tegen een is gemeen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *