Familiebezoek voor Benjamin

Familiebezoek voor Benjamin

Het is vandaag een gezellige dag voor Benjamin want naast de kroegennacht krijgt hij ook nog familiebezoek! Zijn eerste bezoek sinds hij in Utopia zit, drie uur lang mag hij genieten van bezoek! Uiteraard ontvang Benjamin het bezoek hartelijk en er wordt lekker geknuffeld. Ook stelt de familie zich voor aan de rest van de bewoners. Daarna gaat het gezelschap lekker zitten bij Le Luifel en al snel zien we de eerste biertjes op tafel komen. Er wordt gezellig bijgekletst zo krijgt Benjamin te horen dat hij een Fanpage heeft en vertelt Benjamin trots over zijn columns dat het goed aanslaat. Ook weet Benjamin nog niet dat Utopia doorgaat, verder wordt er niet meer over gesproken. Regelmatig regent het weer streamlocks waardoor we niet alles mee kunnen krijgen. Ook Roelie wordt nog even besproken, het was een lieve meid aldus Benjamin. Ook de binnenkomst wordt nog besproken de portier zou de broer van Benjamin herkend hebben, al snel zien we de koeienstal weer. Benjamin wil ook nog de Ajax foundation naar Utopia halen en nog veel meer met goede doelen gaan doen. Daarna gaat het gezelschap een sigaretje doen en waarschijnlijk een rondleiding. Daarna zijn ze uit beeld, ach in ieder geval heeft Benjamin een top dag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joze at 21:10

  Er is veel reclame voor gemaakt, destijds.
  Nieuw bij SBS in samenwerking met Talpa een reality programma, 24/7 te volgen via de life streams.
  Ze vergaten erbij te vertellen over de stream locks en dat, dat steeds vaker zou gaan gebeuren.
  Dus eigenlijk zouden de life-streamers massaal mailtjes met klachten moeten sturen. Elke dag opnieuw.

 2. maria at 13:36

  Nou kunnen we wat verwachten als het volgend jaar door gaat. Zal dan nog wel meer stream locks komen. Ze kunnen het nu wel op tijd doen omdat wij de beelden een minuut later zien. Dus niet helemaal live. Dus kun je verwachten dat wij niet meer alle leuke of interessante gesprekken te zien krijgen of helemaal , omdat er nu al steeds vaker overgeschakeld word naar een ander beeld of …..SL.

 3. anneke g at 13:09

  Wat ik me af vraag de mensen die betalen voor het kijken en elke keer gaat hij op streamlock, krijgen die nog wel eens een korting ze betalen er voor en hij gaat regelmatig op zwart zo te lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *