Kleine ruzie tussen Naomi en Bjorn

Kleine ruzie tussen Naomi en Bjorn

Vandaag staat de kroegentocht op de planning in Utopia. Omdat de kaartverkoop wat minder is dan gedacht moet de zaalindeling wat veranderd worden. Het moet wel wat knusser worden zodat er geen grote gaten vallen in de zaal. Een beetje opvulling zullen we maar zeggen. Echter blijken Bjorn en Naomi het niet helemaal eens te kunnen worden.

De bar moet bijvoorbeeld verplaatst worden maar dat kan ook weer logistieke gevolgen hebben. Bjorn oppert een andere indeling maar dat ziet Naomi niet zitten. Laat me gewoon uitpraten schreeuwt Naomi tegen Bjorn. Nee jij laat mij niet uitpraten antwoordt Bjorn geirriteerd terug. Laat maar gaat Naomi verder, prima ik doe het zelf wel. Uiteindelijk na wat kibbelen luisteren de twee toch maar wel naar elkaar. De twee lopen richting de zaal samen staan ze in de zaal als Bjorn vertelt Naomi waarom het niet kan hoe zij het in haar hoofd had. Ze smeden het definitieve plan en hun eerdere confrontatie lijkt al meteen vergeten. En dan nog even de taakverdeling, deze is gisteren nog aan de bewoners doorgegeven, we hebben het ook maar even voor je neergezet.

Bar: Rolf, Wim en Bas
Le Luifel: Gina en Mark
Garderobe: Ivan en Gabriëlle
Runners: Gabriëlle, BjornPresentatie: Bjorn
Foto’s: Naomi
Merchandise: Benjamin, Nicole en Cees

En wie komen er ook alweer optreden?

Henk Dissel zal aftrappen deze avond en de zaal doen Ontploffen met o.a. zijn hit Een Bom. Vervolgens zal Henri Van Velzen de microfoon over pakken die bekend is geworden van Sterren.nl en Tv Oranje. Daarna gaan wij natuurlijk gewoon verder met feesten en een Dromendans beleven met Vinzzent. En alsof dat nog niet genoeg is, zal ook Sjaak Verkade een optreden verzorgen met zijn oude en nieuwe werk! Kortom, een avond vol meezingers en gezelligheid.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 16:13

  Naomi krijgt ook de vervelende gewoonte om gelijk maar ruzie te maken als het niet gaat zoals zij wil, ga naar Gio, en blijf daar.

  • Hyl at 17:46

   Dat valt mij ook op,tegen kritiek kan ze helemaal niet, ,dan zegt ze steeds hetzelde…..laat maar, ik doe het zelf wel,
   Sdat is het punt, dat kan ze niet
   Wanneer stop ze eens met dat geschreeuw, hoogst irritant, een zgn discussie moet ze altijd bij schreeuwen of ze loopt weg
   Loop maar huis.

 2. joze at 15:27

  Zijn er maar 26 bezoekers? En het mag doorgaan van Ivan en Mark?
  Tjee, die Naomi wordt echt beschermd daar, ze mag alles.
  En waarom staan Stefanie en Rob niet bij de taakverdeling?
  Hebben ze al zo hart gewerkt dat ze een avondje vrij zijn? Kunnen ze weer volop zuipen.

 3. Marja at 14:11

  Naomi heeft nog niets goed georganiseerd . Kroegennacht. Het is geen nacht en het is geen kroeg. Maar drinken kunnen utopianen overal. 26 bezoekers, wat een feest. Geweldig gedaan Naomi , je schreeuwt beter dan dat je iets voor elkaar brengt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *