Rolf en Ivan hadden een goed gesprek

Rolf en Ivan hadden een goed gesprek

We gaan nog even terug naar vannacht, Ivan en Rolf hadden nog een goed gesprek. Het ging over de horeca.

De heren zaten bij de veranda, Rolf wil Ivan duidelijk maken dat hij met goede bedoelingen zit wat betreft de horeca. Maar Ivan onderbreekt hem, het is hem al duidelijk. Het is goed om te merken dat het zo leeft, ook hierbinnen. Jij bent ermee bezig, Stiff is er mee bezig, Cees is ermee bezig voegt hij eraan toe. Maar volgens Rolf komt het door hem dat er weer leven in de brouwerij zit. Mensen hebben mij erin gestemd omdat ik tijdens mijn campagne vol op die horeca heb ingezet. Sinds ik er hier vast bij zit stromen de aanvragen binnen, dat komt dus door mij. Maar nu de samenwerking nog.  Ik had Stefanie gisteren zover dat ze eindelijk met Cees om tafel wilde om het restaurantgebeuren door te spreken. Maar dan laat Cees het tot wel drie keer afweten! Dan moet hij weer roken, dan moet hij weer dat doen… Dat vind ik niet handig van hem. Of zie jij dat anders? Ik houd me niet bezig met de onderlinge strijd antwoordt Ivan. Ik zie dat Cees nog heel erg zijn draai moet vinden. Stiff eist steeds meer ruimte op en jij bent nieuw, dus jij moet ook nog aftasten hoe alles hier werkt. Ik laat alles gewoon op zijn beloop. En dat moet ook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 22:45

    Wat een zelf ingenomen persoon , sinds ik hier ben stromen de verzoeken binnen , man de vakanties zijn voorbij.
    En vind je het raar als Cees vraagt kunnen we praten wil ze ook niet, mag hij nu een keer nee zeggen.
    Kan die Rolf er leuk uit zien ,dat weet hij zelf ook wel maar ventje je voelt je eigen al erg belangrijk maar maak het eerst maar eens waar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *