Hoe zit het tussen Wim en Shanna?

Hoe zit het tussen Wim en Shanna?

Zoals we eerder al omschreven zijn er wat campinggasten in Utopia. Ook de vrouw die Wim wel leuk lijkt te vinden, Shanna is in Utopia. De twee hebben het de laatste tijd gezellig. Maar hoe denken de twee over een relatie? Samen zitten de twee op de schommelstoel en Wim vertelt hoe hij erover denkt. Hij vertelt dat hij net op het bankje zat toen ze binnen kwam lopen en toen echt dacht van whoeh! Maar al snel voegt hij eraan toe dat er een echte relatie er nu nog niet in zit. Ik wil sowieso tot het eind van Utopia 2015 blijven en daarna zien we wel weer. Ook Shana lijkt zich erin te kunnen vinden. We kennen elkaar van hier antwoordt Shana. We hebben een klik, maar we kennen elkaar eigenlijk niet. Nog niet goed genoeg. Maar we hebben elkaar wel op momenten gezien waardoor je weet wie de ander is en hoe ‘ie in elkaar zit. Ik vind het wel goed zo sluit Wim het gesprek af. Wie weet ontstaat er in de toekomst nog iets moois? Momenteel hebben ze het in ieder geval gezellig.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  • joze at 18:23

   Inderdaad David Brigham en ze is zangeres en actrice.
   Ze is alleen nog niet bekend,misschien dat ze door utopia die bekendheid zoekt.
   Enne… de bewoners mochten toch geen bezoek ontvangen, waarom dan wel telkens dit soort dames?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *