Een rustig dagje in Utopia gaat voorbij

Een rustig dagje in Utopia gaat voorbij

Het is al even geleden dat we je van het laatste Utopia nieuws hebben voorzien. Het is namelijk erg rustig in Utopia, althans geen grote gebeurtenissen. We zullen je dan ook in dit bericht weer even op de hoogte brengen van wat er zoal gebeurd is.

Zo zaten Cees en Bas bij de veranda. Bas om een sigaretje te roken en Cees was zijn brieven aan het schrijven voor het thuisfront. Cees vertelt dat hij doodop is. Ik keek net in de spiegel en ik denk jeetje Cees, jongen. Net na mijn broodje ook, ik viel dus weer in slaap hè. Ik moest wel lachen, want Mark heeft mij vandaag de keuken uitgeschopt. Bas antwoordt lachend dat Mark vandaag de nieuwe Cees is. Cees vertelt dat het hem ook al opgevallen was dat Mark precies hetzelfde zegt als hij doet. Maar Mark spreekt de groep net op een andere manier aan. Met een kwinkslag en humor, tja… Ze pikken het allemaal wel grappig. Wellicht zal Cees de andere bewoners met wat humor aanspreken?

En wat gebeurd er verder?
Na de prinsessen dag georganiseerd door Naomi hebben Ivan en Naomi de boel opgeruimd. Het was een gezellige leuke dag. Gina is ondertussen bezig geweest met het schuren van een muur, waarschijnlijk voor de kapsalon. Cees klaagt er weer vrolijk op los, dit keer omdat zijn gemaakte slagroom weggegooid is. Er is een nieuwe B&B gast gearriveerd, deze zal één nachtje verblijven in Utopia. Ook zijn er weer een aantal campinggasten waaronder de “vriendin” van Wim. En verder wordt er veel geluierd met her en der een (alcoholistisch) drankje. Wanneer zal de stem zich melden om te vertellen dat Utopia 2016 doorgaat? Mocht er meer nieuws zijn komen we uiteraard weer bij je terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *