Mark voelt Bas aan de tand

Mark voelt Bas aan de tand

Mark is het geld achterhouden zat, daarom sprak hij Bas aan over het achterhouden van fooi. Dit deed hij op de vide net voordat hij de boodschappen af ging rekenen.

Mark telt het geld na, het zit in zijn kist omdat er momenteel geen kluis is. Iedereen weet hier ook van, dus geen paniek :). Bas heeft wat briefgeld in zijn hand voor sigaretten, hij wil Mark betalen. Maar Mark grijpt gelijk even de mogelijkheid om het gesprek met hem aan te gaan. Ik krijg steeds meer vragen over hoe jij aan dat geld komt, effe een antwoord nu. Bas probeert een uitleg te geven maar het gaat stotterend. Mark ontbreekt hem, heb je nog fooi? Bas knikt, dit is het laatste. En legt uit dat hij twee pakjes koopt voor de campinggasten van vanmiddag. Mark haalt opgelucht adem. Oké antwoordt Mark, zeg dat dan ook gewoon tegen de groep. Want anders gaan ze weer naar mij toe. Fooien kan ik niet controleren.

Verder is de prinsessen dag ook al begonnen in Utopia. Verschillende kids zijn er met hun begeleiders of ouders om een leuke dag te beleven. De kids worden opgemaakt  Benjamin heeft een verborgen talent, hij lakt de nagels. Gina doet hoe kant het ook anders de haren en Naomi is in de weer met lippenstift. Later zullen er nog mooie foto’s gemaakt worden. Verder praten de bewoners met de kinderen en begeleiders over hun spierziekten. Ondanks de uitingen van Naomi en Roelie over de streamers waar ze overigens excuses voor aangeboden heeft beloofd het dus een leuke dag te worden!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 16:07

    Ach die mark, is het geld achterhouden zat, wat deed hij zelf. En hij is steeds weer bezig met vriendjespolitiek. Nicole mag sigaretten kopen van haar fooi en gina mag alles. Waardeloze kassier

  2. Wil at 13:10

    Ja ja exuus voor al die vreselijke uitlatingen, maar het is wel gezegt, exuus is niet altijd op zn plaats.
    Waarom lakt nicol geen nagels?????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *