Ivan wil meer positiviteit

Ivan wil meer positiviteit

Vanmorgen schreven we er al over, iemand had de topi verkiezing op het bord gezet maar wie was een raadsel. Dat raadsel is nu ontrafeld want Ivan blijkt diegene te zijn die de Topi verkiezing graag wil doorvoeren.

Als Ivan langs het bord loopt vraagt hij verbaasd wie een streep door de topi verkiezing gehaald heeft. Wij allemaal antwoordt Gina en Ivan is benieuwd wie allemaal dan is. Gabriëlle hoort het gesprek en voegt daar Mark, ik, Gina Nicole en wie nog meer? Wim. Wim? zegt Ivan verbaasd, hij weet niet eens wat het is. Mark hoor het gesprek ook en zegt dat iedereen weet dat Ivan het erop heeft gezet. Maar niemand heeft daar nu zin in. En Ivan snapt dat niet, ik wilde gewoon weer groepsactiviteit voor meer positiviteit! Mark antwoordt ja maar dat is opgelegde positiviteit. Toch heb ik het idee dat we wat meer positiviteit kunnen gebruiken gaat Ivan verder want de negativiteit voert de boventoon.  Maar ik beleef dat helemaal niet zo antwoordt Gabriëlle. “Misschien moet jij meer genieten van alle positieve dingen die hier gebeuren. Misschien moet jij je ogen openen en kijken wat hier allemaal gebeurd aldus Ivan. De groep staat er dus grotendeels niet achter, maar wellicht is het idee van Ivan een goed initiatief?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 10:30

  ivan wilt positiviteit ? zo kan hij eerst bij zich zelf beginnen . zolang hij zelf 1 bonk negativiteit is , komt er geen positiviteit , eerst bij je zelf beginnen vriend , ga niet positiviteit in iemand zijn strot drukken , ter wel je zelf 1 bonk negativiteit bent en ook uitstraalt .

 2. anneke g at 12:37

  Wat ik me af vraag wat is er mis met Cees want die anderen roddelen ook alles door, het enige is dat Cees schoon houd wat de andere verdommen om schoon te maken en te houden dan vind ik dat net zo erg
  Er zijn een stel Stefanie en Rob die Cees echt om een scheet al dwars zitten, en zelf bijna helemaal niks doen dan samen op het bankje Cees zwart maken
  Ben ook geen Cees fan maar die man krijgt bij sommige geen kans.
  En ze willen niet stemmen om die TOPI omdat ze weten die krijg ik toch niet , het gaat erom wie verdiend de TOPI omdat hij het verdiend met wat hij heeft gepresteerd die maand iets positiefs
  maar iedereen is jaloers op elkaar ze gunnen het elkaar niet .
  Maar Ivan begin bij je zelf

  • joze at 15:44

   Inderdaad Anneke G. En Gabrielle vind ik ook niets. Zij doet ook niet veel en nu die Arjuna niet meer komt traint ze te weinig en gaat steeds meer eten en zuipen.
   En die Topi, daar komen maar een paar voor in aanmerking en die gunnen ze dat niet.
   Misschien maar goed dat het niet terug komt want, eerlijk is eerlijk, vorig jaar was het met die topi gewoon vriendjes politiek, zoals met zo veel dingen. Wel drank en veel fruit voor bepaalde inwoners, maar geen plakje ham enzo voor Cees.

 3. maria at 11:50

  Positiviteit ivan? Zou zeggen begin bij jezelf! Als er een met een chagerijnig gezicht rond loopt dan is hij het wel.Je hoort hem niks anders overal commentaar op hebben en negatief zijn over de gang van zaken daar. Grootste voorbeeld is ook cees.Die loopt echt de hele dag te mopperen en aanmerkingen hebben. Niet normaal die man kent volgens mij geen humor.Let op willen de anderen dat niet….zien we weer een agressieve ivan???

 4. gea at 11:41

  Als er een negativiteit uitstraalt is hij het wel,ik hoop toch als ze door blijven gaan hij er volgend jaar al uit is , van mijn part volgende stemming en neem dan ook Cees mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *