Bas en Rob gaan Rolf uittesten

Bas en Rob gaan Rolf uittesten

Bas en Rob zijn van plan om Rolf uit te testen. Rob zegt namelijk dat hij een vriendin heeft in de buitenwereld die hij heel erg mist, maar het tweetal vertrouwt het zaakje niet helemaal. Dus is het tijd voor Rolfs Grote Relatietest. Gisteren deed Bas zich aan de telefoon al voor als Rob om een model te regelen en nu heeft “Rob” Bas dus een mailtje ontvangen zodat hun plan verder in werking gesteld kan worden.

Ook Bjorn is op de hoogte en terwijl de heren zich om de computer buigen verklappen ze hun idee ook maar aan Naomi. Bas legt uit dat het de bedoeling is dat er een dame komt om Rolf te verleiden. We willen testen of Rolf wel zo trouw is. De heren gaan verder met het doornemen van de mail, hierin staan een aantal dames in. Hij valt op blond, hè. Dan moeten we zeker die doen lacht Bjorn. Het wordt wel een dure grap zegt Bas. Maar ach! De BV betaalt! We hebben toch geld zat nu. Ze mailen de naam van de dame van hun keuze en vermelden de tijd waarop ze van haar diensten gebruik willen maken.  Toch ontstaat er enige twijfel, zo vindt Bjorn het toch wel heel erg duur. Kunnen we niet afdingen? vraagt hij zich af. Bas en Bjorn besluiten om het mailtje nog niet te versturen, maar op te slaan. Wellicht wordt het later nog verzonden?

Naomi die er inmiddels ook vanaf weet uit haar frustraties bij Gabriëlle, ze vind het niet fijn dat Bas en Bjorn grappen uit willen halen tijdens het Gala diner voor HNA. Ook is ze bang dat het ten koste gaat van andere gasten. Dit is megabelangrijk voor mij voegt Naomi eraan toe. Ik snap niet dat ze daar geen rekening mee houden… Gabriëlle zegt dat ze het beter moet benadrukken. Naomi antwoordt dat ook zeker te gaan doen… Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. maria at 18:03

  Dat vind ik nu ook.Juist iemand die zelf gepest is moet dat weten en rekening mee moeten houden.Maar helaas ga je daar nu aan twijfelen. Jammer.

 2. maria at 18:00

  Ja dat vraag ik mij dus ook af. Juist iemand die gepest is zou daar juist rekening mee moeten houden. Maar dan rijst de vraag weer…Bjorn ben jij daar wel helemaal eerlijk in geweest? Krijg ivm bjorn dan echt mijn twijfels.

 3. MariaBora at 17:06

  Misschien kunnen ze het team dat Wendy van Dijk altijd deed benaderen en vragen wat de mogelijkheden zijn, dat lijkt me pas leuk. En niet te duur dan he, desnoods van je eigen zakgeld betalen.

 4. Ann at 16:22

  Trouwens, waarom moet je iemand uit testen??
  2spreekwoorden horen bij dit stukje…
  Zo de waard is vertrowd hij zijn gasten en als het van rolf waar is :al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *