Hevige spanningen tussen Mark en Rolf

Hevige spanningen tussen Mark en Rolf

Het gaat vandaag niet zo lekker tussen Rolf en Mark, de twee hebben wat irritaties tegenover elkaar. Zo ook over de keuken, de meningen verschillen hier nogal over…

Rolf is zoals velen weten van alles van plan met betrekking tot de horecakeuken, maar om goed te werk kunnen gaan zijn er zaken nodig zoals snijplanken, koekenpannen, kookringen en koksbuizen. Als je een professionele keuken wil moet je dat hebben voegt hij eraan toe. Ook vindt hij dat Mark maar een andere snijmachine aan moet schaffen voor patat maar dat was nog niet alles… Rolf wil ook nog eens een speciale bak om aardappelen in schoon te maken. Maar de ontploffing tussen de twee kam pas wat later. Mark had al zijn spullen al klaar gelegd en deze heeft Rolf vervolgens opgeruimd. Mark voelde zich gepasseerd en wil nu geen friet meer snijden. Ik heb het gehad met die patatjes voegt hij eraan toe.

Mark besluit daarna zijn frustraties te uiten bij Rob. Hij kan de pleuris krijgen zegt Mark. Ook Rolf uit zo zijn frustraties maar dan tegenover Stefanie. Echter verwijst Stefanie naar hemzelf, je moet het zelf maar oplossen. Rolf vindt echter dat hij niets verkeerd heeft gedaan en schreeuwt alle frustratie eruit. Ik heb alleen maar een handdoek opgevouwen. Moet ik dan als een hondje achter hem aanrennen? F*ck off!” Stefanie blijft stil. Ga even sporten adviseert ze droog.

Wat later gaan de twee in gesprek, als alles wat rustiger is. Rolf geeft aan dat hij het niet kan hebben dat Mark hem negeert en Mark begrijpt niet dat Rolf zijn spullen heeft weggehaald. Mark kan de houding van Rolf gewoon niet hebben. Je bent me aan het verstoten! Ik zit hier al een jaar en alles wordt in een paar weken tijd van me weggepakt. Zeg dat dan antwoordt Rolf. En niet reageren en daarna weglopen. Uiteindelijk gooien de heren de handdoek in de ring geven elkaar een knuffel en de “ruzie” is opgelost.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:24

  Ik lees hier dat Mark een nieuwe snijmachine moet aanschaffen van Rolf hij heeft pas een nieuwe voor zijn frietjes die heeft “Cees” nog voor hem geregeld eigent Rolf die nu of begrijp ik het verkeerd

 2. MariaBora at 22:08

  Nou, Ivan ontploft niet alleen door Cees, er zijn al veel ontploffingen geweest om kleinigheidjes.
  Rolf moet gewoon weg, hij past helemaal niet in de groep, het is een engerd.

 3. gea at 20:51

  Ik las net op een andere site dat er een knallende ruzie was tussen Cees en Ivan, waar Ivan Cees een zielig vies oud mannetje noemde. Ivan wilde er verder niet over praten, maar Cees natuurlijk wel die ging meteen weer bij iedereen klagen wat Ivan had gezegd. Misschien was Ivan het wel zat dat Cees iedere keer weer bij hem komt klagen wat iemand wel of niet doet.

 4. maria at 18:13

  Nou ik heb het gesprek gezien. Zoals mark het over laat komen is het niet helemaal gebeurd. Ten eerste werd hij niet uit de keuken gezet.Rolf vouwde de patat handdoek op van Mark. En dat schoot mark in het verkeerde keel gat en ging toen de boel verdraaien.Maar ja dat is typisch mark weten we toch? sneaky mark

  • Mjo at 07:20

   Ja idd. Maria. Maar ja, in Utopia hebben ze er een sport (gewoonte) van gemaakt, om alles te verdraaien in hun eigen persoonlijke voordeel.

 5. Ann at 18:04

  Wat een ruzie toch steeds… Wees blij dat jullie kunnen eten, drinken en dak boven hoofd.. Waarom moet er daar steeds nieuwe spullen worden gekocht?? Laat de foto van dood kindje aan kust binnen komen bij utopia, verzamel gels en tegen prestatie geen ruzie, geen bemoei met anderen.. Ach ja, dom idee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *