Verschillende irritaties over Rolf

Verschillende irritaties over Rolf

Na de ruzie tussen Mark en Rolf zien we Bas en Stefanie buiten zitten. De twee hebben het over de grote relatietest voor Rolf. Bas vertelt erover en het leek hem wel een goed idee om een model uit te nodigen. Echter lijkt hij toch te twijfelen want Rolf was gisteren in tranen toen hij een brief schreef aan zijn vriendin. Wel benadrukt Bas dat de verleiding tussen het model en Rolf oppervlakkig moet zijn en meer niet. Maar ja voor hetzelfde geld wordt ze verliefd op mij, dat zou ook niet zo gek zijn grapt hij erachter aan. Rob komt bij het duo zitten en weet inmiddels ook al wat er gaande is. Het is gewoon een geintje, het moet volgens Rob wel kunnen. Ook Stefanie sluit zich hierbij aan, ze vindt dat Rolf wel eens op zijn plaats mag worden gezet. Ik erger me aan alles in de keuken. Bas lijkt ook irritaties te hebben, het is moeilijk om sympathie voor hem te tonen omdat hij is zoals hij is.”En zelfs Rob heeft weinig begrip voor de situatie van Rolf. Hij moet eerst maar eens goed op z’n bek gaan voegt hij eraan toe.  Andere irritaties worden ook nog eens besproken, zo is hij nu heel anders als toen hij binnen kwam. Ze zien hem vaak ongeïnteresseerd en schiet af en toe door in emoties. Maar zo stelt Rob dat ze hem nou eenmaal gekozen hebben. Hoe lang zal Rolf het nog volhouden?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. gea at 20:28

    Het is wel makkelijk om Rolf te kakken te zetten maar wat voert Rob nou eigenlijk uit de hele dag de laatste tijd valt het mee maar in het begin zat hij alleen maar te roken en te zuipen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *