Boksgala gaat definitief door

Boksgala gaat definitief door

Wat begon als een grapje tussen Bas en Ivan lijkt vandaag toch echt door te gaan. Het boksgala is het geen waar we op doelen, de vergunning is binnen!

Ivan heeft namelijk per telefoon vernomen dat hij een vergunning heeft gekregen voro de boks wedstrijd. De datum zal 10 0ktober zijn, het duurt nog even maar toch… Bas die toevallig in de buurt was krijgt het goede nieuws ook te horen. Ivan zegt met een lach dat hij officieel goedkeuring heeft om hem helemaal af te maken. Echter lijkt Bas er niet vanaf te schrikken. Je hebt nu officieel goedkeuring om een poging te doen mij af te maken!

Verder heeft Bas zich ook nog vermaakt met de koeien, hij deed gisteren al een poging om op een koe te rijden maar zonder zadel was dat niet echt een succes. Daarom besluit hij boer John maar eens te bellen. Echter heeft boer John alleen maar paardenzadels en vindt het toch niet zo’n goed plan. De zadels bestaan overigens wel maar zijn erg prijzig. Dan begint Bas over iets totaal anders, hij heeft alvast een cadeautje bedacht voor Stuk om dierendag te vieren. Boer John is natuurlijk benieuwd en Bas legt uit dat hij graag stier Frits lang zou willen laten komen zodat er gedekt kan worden. Ivan die het ook hoort vindt het heel bijzonder een goed idee. Even voor dierendag verwennen voegt hij eraan toe.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Hannah at 23:42

  Een nieuwe geldbron is geboren: rodeo rijden in Utopia! Voor € 10.00 op Stuk rijden!
  Je kan niet zomaar op de rug van een koe gaan zitten, de rug is niet zo sterk als de rug van een paard, maar als je vlak bij de schouderbladen zit zou dit wel kunnen. (Volgens een vroegere schoolvriendin die op de boerderij woonde)
  laat Stuk nu maar gewoon lekker lopen, zonder dit soort fratsen.

 2. Anja at 21:28

  De confrontatie tussen ivan en cees ( van ivan de derde vandaag) gezien
  Wat een walgelijke, neerbuigende opmerkingen maakt hij naar cees, te zielig voor woorden, ik kan er ook wel een paar gebruiken richting ivan, k zal het niet doen.
  Maar ik snap niet dat er nog mensen o.a.van de markt in zee willen gaan met die heerser, ze moesten eens weten wat een walgelijke vent het is.

 3. gea at 20:33

  Wat is Bas ook een idioot zag hem vanavond ook een poging wagen om op stuk te rijden, een koe is niet om op zitten, hij moet maar een poging wagen op die stier die hij wil laten komen om stuk te dekken, mafkees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *