Felle discussie tussen Stefanie en Ivan

Felle discussie tussen Stefanie en Ivan

Na de woede aanval van Ivan vannacht besluit Stefanie vandaag het gesprek eens aan te gaan met haar mede bewoner. Ze is namelijk erg pissig over de manier waarop hij Bas aansprak. Bij de wasmachine vond het gesprek plaats. Daar wordt de gehele situatie nog eens doorgenomen en het komt erop neer dat Stefanie vind dat Ivan niet zo had moeten schreeuwen. Op dat moment hield hij ook geen rekening meer met anderen. Ivan antwoordt dat hij al geirriteerd was omdat hij vind dat er teveel herrie is de laatste tijd. De afgelopen drie nachten achter elkaar was er tot na twaalf uur nog veel commotie en herrie in de loods. Stefanie vindt het raar, Ivan kwam op voor anderen en dat het stiller moet zijn maar zelf schreeuwde hij alles bij elkaar. Ook sliepen er volgens haar nog bijna niemand. Een discussie ontstaat en Ivan hamert erop dat er weinig rekening gehouden wordt met elkaar. Uiteindelijk loopt de discussie zo uit de hand dat Ivan klaagt over Stefanie, ze zou helemaal niets doen. En ik walg van het gedrag van jou en Bas voegt hij eraan toe. Heb je verder nog iets? Stefanie antwoordt nee… Mooi gaat Ivan verder want wat mij betreft hoef je nooit meer iets tegen mij te zeggen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. lena at 00:26

  Precies. Maar schijnbaar hebben mensen het liever stiekem. En ja hij kan grof uit de hoek komen. Maar heb liever dat dan al dat achterbaks gesteuk.

 2. MariaBora at 17:00

  De 1 weet van de ander niet dat hij of zij vervelend is, misschien dat Nicole een apart huisje buiten kan maken van 1 x 1 meter voor mensen die willen schreeuwlelijken, niet te groot anders gaan er weer mensen daar slapen.
  Wie nodigt mij uit om eens een kijkje te nemen in Utopia, wil ik wel gehaald en weer weggebracht worden, wel mee eten, want we hebben een nieuwe keukenprinses, dat wil ik allemaal zien

 3. Boerderijbert at 15:52

  De koning heeft toch altijd gelijk. Ik mag wel schreeuwen en de rest moet z’n mond houden van meneer. Na Bjorn spreekt hij ook niet meer met Stefanie. Nog even en het word stil in Utopia.

 4. Ann at 15:22

  Onbegrijpelijk die stefanie… Zij kan zo te keer gaan en nu gaat z. Daarover een geprek met ivan aan?? Wie zit er tot midden in nacht te drinken en schreeuwen huilen en niets doen.. Stefanie dus.. Ivan had het wel op een andere manier kunnen zeggen, maar ja de ene doet het stiekem de boel opruien en bij aandere flapt het eruit..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *