Benjamin kotst van Rolf

Benjamin kotst van Rolf

We gaan nog even terug naar gisterenavond gezien het feit dat het momenteel erg rustig is in Utopia. Wat gebeurd er nu op dit moment? Er is weer een boksles gaande waar de meeste bewoners aan mee doen. En werken Nicole en Benjamin in het kantoor. Enfin even terug naar gisterenavond, Benjamin en Bjorn hadden een gesprek over Rolf. Het was niet bepaald positief te noemen…

Want de twee vinden dat Rolf niet goed in de groep ligt en nu Rowena er is respect bij haar af probeert te dwingen. Gisteren spraken de twee erover in de keuken. Volgens Bjorn denkt Rolf dat ze soulmates zijn omdat ze beide een relatie hebben. Bjorn lacht vervolgens en Benjamin reageert verbaasd, dat meen je niet?! Sorry maar daar moet ik echt van kotsen, man. Bjorn moet lachen om de reactie van Benjamin en legt uit dat hij een gesprek opving tussen Rowena en Rolf. Daarin zou Rolf hebben gezegd dat hij Rowena goed begrijpt en weet hoe ze zich voelt omdat hij ook een relatie thuis heeft. Het komt erop neer dat beide de poging van Rolf tot vriendschap lachwekkend vinden. Volgens hen heeft Rolf eigenlijk van geen spreken. Hij heeft hier al vijf vrouwen versierd, joh voegt Bjorn er lachend aan toe. Stefanie kwam toen bij de heren staan voor de afwas. En gaf aan dat ze Rowena eigenlijk wel erg mag. Ik vind d’r serieus gezellig. En over de band tussen de nieuwe Ro en Rolf laat ze zich nog niet uit, we shall see.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Ann at 19:36

  Bjorn lacht?? Daarvoor werd jij daar uitgekost, hoe voelde dat?? Ik denk leuk, want je doet het nu bij een ander, en bas wat ben jij een vervelend ventje

  • Mjo at 11:38

   Idd. @Ann. Bjorn is dat wel erg snel vergeten.

   Er is een spreekwoord: gun een ander niet wat je je zelf ook niet gunt. Dat is Bjorn blijkbaar vergeten of hij kent dit spreekwoord überhaupt niet.

   Gisterenavond hoorde ik iemand zeggen, ik dacht dat het Rob was, “het lijkt er wel op dat telkens iemand anders de “pispaal” is in Utopia”. En inderdaad daar lijkt het ook op. De vraag is nu, wie is de volgende. Ik zit daar niet echt op te wachten, maar ben “bang” dat dit wel weer gaat gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *