Utopia kijkcijfers week 37

Utopia kijkcijfers week 37

De kijkcijfers van Utopia week 37. Hoe vaak werd Utopia vorige week bekeken? We hebben weer wat gegevens via kijkonderzoek.nl op een rijtje gezet.

Utopia kijkcijfers week 37 – avonden 19:30-20:00 uur

 • Maandag 7 september 673.000 kijkers
 • Dinsdag 8 september: 671.000 kijkers
 • Woensdag 9 september: 674.000 kijkers
 • Donderdag 11 september: 611.000 kijkers
 • vrijdag 12 september: 625.000 kijkers

Alle cijfers zijn deze week positief te noemen, Utopia zit weer in de veilige zone met gemiddeld 600.000 + kijkers. Vorige week was er nog één dag met een dipje maar die is nu nergens meer te bekennen. Goed nieuws voor Utopia dus!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. maria at 09:02

  Als gabriella eten maakt dan komen er vaak gasten die mee eten of ophalen. Gabriella heeft gewoon gezegd en dat maak ik niet in de gewone keuken.Anneke je zegt waarom geen koel/vries combinatie aanvragen? Ten eerste moet je toestemming hebben. En hij heeft het allang aangegeven en gevraagd om een nieuwe of andere erbij. Wat de keuken betreft hebbenze een gedoog vergunning. Er kan zomaar iemand langs komen (gebeurd vaak) en is alweer een jaar geleden dat die man is geweest.Je hebt toch zelf ook gezien wat er met de horeca keuken gebeurd en hoe ermee omgegaan werd? onafgedekte spullen erin zetten .zoals vlees enz. En officieel mag dat niet. Prive en horeca MOET gescheiden zijn.

 2. anneke at 19:54

  Dit verhaal gaat niet over de kijkcijfers maar om de horeca keuken .
  Waarom mag Gabrielle wel zich bevinden in die keuken om eten klaar te maken het is toch een horeca keuken voor als er mensen komen eten, of wordt er onder scheid gemaakt.
  Waarom vraagt Rolf zelf dan geen koel/ vries combinatie aan als hij er zo mee zit,de afspraken waren eerder dan hij erin kwam en het is vorig jaar toch goed gekeurd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *