Mora komt langs met snacks

Mora komt langs met snacks

Eerder schreven we al over Mora die langs kwam voor een mogelijke samenwerking met Le Luifel. Vandaag lijkt deze samenwerking definitief te zijn want Mora kwam weer langs. Dit keer met snacks. De leverancier heeft veel producten bij zich; van frikandellen tot prijsstickers tot posters voor de friettent. Maar hij heeft niet alleen spullen voor de horeca onderneming van Mark meegenomen. Ook krijgt Mark nog cadeautjes van de man, aangezien hij vandaag precies een jaar in Utopia zit. Zo krijgt hij een short, een tang en een nieuwe set pannen en nieuwe zoutvaatjes. Mark had dit totaal niet verwacht en is daar dan ook erg blij mee. Aangezien het rond die tijd toch tijd was voor lunch besluit Mark gelijk een aantal snacks te verwarmen.

Wat later praat Mark met Stefanie over de ruzie van vannacht over hem en Gina. De nacht werd niet goed geëindigd en het lijkt beide dan ook goed om de lucht te klaren. Wat later zullen Stefanie, Rob, Mark en Gina dus nog in gesprek gaan om alles uit te praten en duidelijkheid te bieden. wordt vervolgd dus!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 15:10

    Heb een keer op beeld gezien hoe die patat eruit ziet ,hoop voor MORA dat hun snacks er beter uit gaan zien anders is het geen goede reclame ,ze zullen wel de grootste afnemers worden gebruik voor eigen gebruik een kleinere frituurpan om elke keer le luifel te gebruiken voor hun .Weet iemand hoe vaak die verschoond wordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *