Ruzie om vriezer gebruik in Utopia

Ruzie om vriezer gebruik in Utopia

Problemen in huize Utopia! Dit keer gaat het om het vriezer gebruik waar discussie over ontstaat…

Want Rolf neemt zijn taak als horeca verantwoordelijke serieus. Tot ergernis van bepaalde bewoners, zo ook bij Cees. Want als Cees het vlees van de samenleving in de horeca wil leggen zegt Rolf er iets van. Dat is niet de bedoeling Cees, samenleving en BV moeten strikt gescheiden blijven. Dat is niet iets wat ik heb verzonnen, dat is gewoon hoe de wet is. Cees antwoordt dat dat wel klopt maar het vlees ook ingevroren moet worden omdat het anders bederft. En daar wordt helemaal niemand beter van! Ik was in de veronderstelling dat als het vlees gelabeld is het gewoon in de horeca vriezer mag. Maar dat is volgens Rolf ook niet de bedoeling. Op deze manier raken we onze vergunning kwijt, of krijgen we een boete. Wat een lulkoek zegt Cees. Als het er gewoon duidelijk opstaat. Tjongejonge. Zo heb je het ene moment en vriezer en het andere moment niet meer.

Cees gaat vervolgens lopen klagen bij meerdere bewoners en vraagt hoe zij over het diepvries gebruik denken. Benjamin vindt bijvoorbeeld dat Rolf te hoog van de toren blaast. Zeg maar gewoon dat wij allemaal vinden dat we die vriezer gewoon kunnen gebruiken voegt hij eraan toe. Cees gaat vervolgens weer richting de vriezer en komt Rolf weer tegen. Ik heb het er even met de anderen over gehad gaat hij verder en wij leggen dit vlees gewoon in die horeca vriezer. Rolf fronst zijn wenkbrauwen en antwoordt prima, moet je doen. Maar dan haal ik het er straks gewoon weer uit. Cees antwoordt kwaad nee-dat-doe-jij-níet! Rolf lacht het maar weg en gaat maar naar buiten. Even later is hij druk met vriezers in de weer met Mark. Hij doet zijn beklag bij hem. Nee, onderscheid maken tussen BV en samenleving, dat mag hier niet! Kom nou toch. Hij maakt zich ook zorgen over de hygiëne in de koelingen. Er lag een schaal sushi rauwe vis! onafgedekt in de koelkast. Een halve tube wasabi ernaast. En dít! Waarom denk je dat die kibbeling zo bleek is? Die is hartstikke dood. Willen mensen hier dood ofzo? Vervolgens zien we hem vriezers rond sjouwen en bedorven vlees en vis weg gooien. Zodat de zaken weer op orde zijn. Zal dit verhaal nog een staartje krijgen?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 12:05

  Waar zijn de spullen van Mark dan, hij heeft toch nu de snacks van MORA zijn die wel in de horeca vriezer.
  De horeca keuken is toch voor gasten die in die keuken komen eten.
  En nu op je tv ziet hoe hij heeft gekookt ik hoef het niet met zijn ongewassen spinazie ook al staat het er op( wat hij niet heeft gelezen) altijd nog even nawassen , hij begint op iemand te lijken met het in z’n eigen te praten .
  Die kan volgens mij niet koken heeft ook de rijst verpest, geef hem een week de kans en dan weer overlaten aan Stefanie het was toch haar ding daar om te gaan koken.
  Arme mensen die daar komen eten (65) stuks

 2. Ann at 15:36

  Haha, en, daar hebben we weer cees. Is normaal hoor cees, in de horeca wordt dat gescheiden, maar ja, jij ben het er weer niet mee eens.. Jij denk, mijn wil is wet maar zo werkt het niet… Jawel in jou hoofd wel, en als het niet gaat zoals jij wil, ga je boos worden of klagen.

  • Mjo at 08:32

   Idd, @Ann. Daar hebben we Cees weeeeeeeeeeeer.

   Gisterenavond (donderdag) Utopia gekeken. Sorry dat ik het wederom zeggen moet, maar wat is die Cees toch een vervelend mannetje.

   Overigens vond ik het wel erg voor hem, dat hij dat slechte/trieste bericht kreeg. En enkele bewoners hem probeerden te troosten. Daaruit blijkt dat de bewoners dan, op zo’n momenten er wel voor hem zijn.
   Maar, van de ander kant, viel het mij op dat hij weer erg snel tot de orde (met zeuren) van de dag overging.

   • Ann at 11:42

    Mjo.. Je heb gelijk.. Wat ik gister hoorde is erg.. Nog erger is dat het lijkt dat cees dat gebruikt, om weer aandacht tetrekken en mensen op zijn hand probeerde te krijen, want een ander trek zich terug maar cees gaat weer verder met zeuren…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *