Stefanie en Rob over familie

Stefanie en Rob over familie

We gaan nog even terug naar vannacht, want Rob en Stefanie hebben ook nog met elkaar gesproken. De twee spraken over het verblijf van Stefanie en haar familie.

Stefanie vertelt waarom ze haar familie zo mist, dit komt onder meer door haar verliefdheid die ze voor Rob had. En doordat dat allemaal niet zo gelopen is als dat ze veracht had is haar heeft ze haar zelfvertrouwen en haar vriend kwijtgeraakt. En daarom mis ik mijn familie enorm. Ik weet gewoon niet meer of ze helemaal achter me staan. Daarom heb ik mijn bezoek aangevraagd voegt ze eraan toe. Rob antwoordt dat Stefanie moet ophouden met denken over hoe andere mensen over haar denken. Je wordt nooit gelukkig als je constant stilstaat bij wat anderen mensen misschien over je zeggen. En bovendien, waarom zou je familie niet achter je staan?  Stefanie antwoordt omdat ik dom ben. Rob benadrukt dat Utopia een grote leerschool is. Familie blijft altijd achter je staan. Jouw familie misschien wel gaat Stefanie verder, maar mijn familie is anders. Rob antwoordt dat familie er is om een aai over je bol te geven of een schop onder je hol.  Ook ik heb vaak op mijn kanis gekregen. Zo had ik vorig jaar mot met een meisje uit Dubai. Toen heeft mijn vader me flink op mijn bek zien gaan. Maar ik weet zeker dat hij trots is op de manier waarop ik dat uiteindelijk heb overwonnen. Stefanie luistert aandachtig en geeft ook nog aan dat ze met haar ex vriend in haar maag zit. Ik zou graag gewoon willen horen dat het weer goed met hem gaat. Dan kan ik het loslaten… De twee praten er nog even over door en besluiten dan maar naar bed te gaan. Het werd toen al licht…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *