Gina en Mark over hun “relatie”

Gina en Mark over hun “relatie”

Zoals we al omschreven had Rob vannacht nogal wat kritiek over de manier waarop Gina en Mark met elkaar om gaan. Het komt erop neer dat hij het bullshit vindt en dat de twee maar om elkaar heen blijven draaien. Inmiddels is er een nieuwe dag begonnen en de twee hebben het over vannacht en hun “relatie”.

Buiten zegt Gina tegen Mark dat de avond weer verpest is. Ik wordt er schijtziek van dat er nu al drie avonden zijn verpest door anderen doordat ze onze relatie niet begrijpen. Ik dacht bij mezelf, als jij die kus niet had gegeven op mijn wang, was heel het gezeik niet begonnen. Mark biedt daarop maar zijn verontschuldigingen aan omdat hij toch nog steeds veel liefde voor haar voelt. Sorry dat ik de vlinders niet kan doodmaken voegt hij eraan toe. Beide zijn het er wel over eens dat ze blij zijn met hoe de situatie is. Als wij allebei tevreden zijn met hoe het gaat, waarom zou een ander zich daar dan mee bemoeien? zegt Gina een beetje gefrustreerd. Het gaat super leuk tussen ons. Volgens Mark gebeurd er hier gewoon niet genoeg… De twee lijken nog steeds erg om elkaar heen te draaien, wij snappen er niet veel meer van!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joze at 14:45

  Word misselijk van die 2. REGIE, laat ze uit elkaar gaan, voorgoed en elkaar
  voortaan gewoon negeren. Allebei naar huis sturen, mag natuurlijk ook.
  REGIE, alvast bedankt.

 2. anneke at 11:06

  Ze zijn een spelletje aan het spelen die twee en lokken het uit om commentaar te krijgen.
  Wat ik niet begrijp van Gina als ze de brief van haar moeder gelooft waarom gaat ze dan met hem verder, en hij met haar hij was boos om wat haar moeder schreef over hem in de brief die hij gevonden had, dus daarom spelen die twee een spelletje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *