Utopia nieuwtjes 3 september

Utopia nieuwtjes 3 september

Het Utopia nieuws van 3 september vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd(e).

 • Het was vannacht nog lang onrustig, er werd flink gefeest in verband met het verjaardagsfeest van Bjorn. Ook werd er nog even gevierd dat Mark vanaf vandaag precies één jaar in Utopia verblijft.
 • Rolf was vannacht in paniek, hij zat namelijk helemaal onder het bloed. Wat blijkt? Hij heeft een bloedneus en omdat hij uit het zwembad kwam leek het allemaal nog bloederiger. In de loods aangekomen riep Rolf om hulp. Gina en Gabriëlle schoten hem te hulp. De oorzaak? Rolf is tegen de zwembad rand aan gezwommen. Lekker handig!
 • Ondanks het feit dat er afgesproken is om niet meer in het cordwood te slapen is dat wel gebeurd. Ivan en Nicole doken gezellig het bed in.
 • Wim is alweer druk met meubels maken, tijd om geld te verdienen.
 • Rolf vertelt “trots” wat er vannacht gebeurd is.
 • Gabriëlle is druk in de weer met de schoonmaak kar. Met een lekker muziekje op.
 • Verder is het nog extreem rustig in Utopia, we komen later natuurlijk met meer Utopia nieuws!

Volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Toet at 12:16

  Cees mocht van Iwan daar blijven slapen Wat me echt meevalt van hem.Maar dat Nicole er zelf nu verblijft is ook ongelofelijk.Meten met twee maten noemt men dat.Zielig persoon.Dat daar niets over wordt gezegd begrijp ik niet.

 2. MariaBora at 11:37

  Die Nicole is ook zo gemeen als de neten, eerst met grote ogen vertellen dat ze allemaal in de loods moeten slapen, dan zelf er in gaan liggen met je vriendje.
  Vind je het gek dat er niemand van buitenaf in dat bed wil slapen, hoe vaak is dat dekbedovertrek en de lakens gewassen, iedere keer als jij erin ligt en er willen mensen komen moet je zoioets verschonen, heb jou dat nog niet 1 keer zien doen.
  Maar Nicole, ik denk dat jij niet bang hoeft te zijn dat er mensen komen, ik zou er nog voor geen €1000,00 toe een nacht in willen liggen.

  • anneke g at 12:40

   Ik nog niet eens gratis en al moest ik mijn eigen dekbed meenemen dan nog niet, alleen al met het wakker worden en hun smoelwerk te zien allemaal schijnheilige mensen.

 3. Hyl at 11:00

  Dus de gasten laten het af weten omdat het anders cees zn slaapplaats zou zijn????
  Nou gasten…..het is nu gewoon de slaapplaats van ivan de king en nicol de queen, hun mogen alles schijnbaar, bahhhh wat schijnheilg

 4. anneke at 10:58

  Daarom keurde hij het goed dat Cees daar kon slapen hij maakt er zelf ook gebruik van.
  Misschien omdat er weer eens gefeest werd en net als Cees lekker wil slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *