Rob is een beetje klaar met Gina en Mark

Rob is een beetje klaar met Gina en Mark

Rob, Gina en Mark lagen gisterenavond nog even in het zwembad. Daar laat Rob weten dat hij een beetje klaar is met Gina en Mark.

Tot twee uur in de nacht genieten Rob, Gina, Mark, Rolf en Stefanie van het warme water van het zwembad. Omdat Mark en Gina weer erg naar elkaar toe trokken werd dit alweer snel besproken. We zijn geen friends with benefits en daarbij wil ik ook gewoon geen verkering. Niet in Utopia zegt Gina stellig. We zijn gewoon BFF’s. Hele goede vrienden. Dat vind Rob belachelijk en opeens en is er helemaal klaar mee. Kappen nou met die bullsh*t, ik word helemaal loco van jullie. Ik vind je nu écht heel irritant. Jullie zijn alleen maar samen. Ik vond jullie allebei leuker toen jullie gewoon een stelletje waren. Niemand hierbinnen snapt er iets van en iedereen vindt het daarom ook stront irritant. Wie houd je nou voor de gek? Óf jullie zijn samen, óf jullie doen niks. Mark besluit maar om het zwembad uit te gaan en Gina benadrukt dat ze genoeg heeft gezegd en dat Mark nu het woord maar moet voeren. Ik heb de afgelopen dagen duizend gesprekken met hem gehad. Over hoe ik het zie. En ik ben nu de hele tijd aan het praten en zegt hij niks. Vraag het maar aan Mark, ik wil er niks meer over zeggen. Maar laten we het nu gewoon leuk houden. Maar Rob gaat gewoon verder met klagen, jullie zijn een Siamese tweeling. Donder op joh. En dan doet hij Gina na ik wil geen relatie, maar ik hang wel vierentwintig uur om zijn nek. Ja, hoor! Gina besluit ook maar het zwembad te verlaten en Stefanie wordt boos op Rob. Waar ben je mee bezig, joh! zegt ze kwaad En richt zich dan op Gina, hij bemoeit zich met dingen waar hij helemaal niks van weet… Lekker belangrijk joh kaatst Rob terug… Kortom de nacht is gezellig afgesloten zullen we maar zeggen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *