Samenvatting centraal 2 september

Samenvatting centraal 2 september

Eerder schreven we al over de BV vergadering. Na deze vergadering gingen de bewoners ook nog even kort in centraal. Hier hebben we een samenvatting van gemaakt. Alle besproken punten van 2 september vindt je hier terug.

Zodra iedereen er klaar voor zit opent Ivan het centraal. Hij heeft een financiële mededeling voor de groep. Momenteel staan ze in de plus maar dat betekend niet dat alles nu weer kan. De vaste lasten zijn € 5000,- per maand, niet niets en daardoor kan de groep binnen korte tijd zo weer in de rode cijfers belanden. Daarom komt er een nieuw plan. Eerst € 10.000,- in de plus komen, dan zijn de kosten voor twee maanden gedekt. Alles boven dit bedrag kan geïnvesteerd worden om dromen te realiseren. Nicole heeft er iets over te zeggen, op deze manier zal de pot voor het einde van het jaar niet gespekt worden. Als de BV niet onder de € 10.000,- komt, dan heeft de winnaar in ieder geval dat als winst, mocht hij of zij Utopiaan van het jaar worden. Mark heeft een aantal dingen opgeschreven waarin geïnvesteerd moet worden: nieuw laminaat, nieuwe deuren, overdekking van de akker, nieuwe computer, badkamer, nieuwe werkplaats, kozijn in de blauwe kamer, souvenirshop, de tuin, de loods opknappen, een koelcel, ijsbaan, elektra, restaurant en terras heaters bij de lounge en Le Luifel. Dit is niet de volgorde waarin het moet gebeuren, maar het zijn zaken die wel moeten gebeuren voegt Mark eraan toe. Daarna begint Stefanie die over het grote diner van zaterdag. Er zal een taakverdeling voor gemaakt worden. Dat komt uiteraard nog, het zal druk worden. Er komen zo’n 70 mensen eten! Kortom de bewoners hebben weer veel te doen. Zal het de groep ook lukken om alles te voltooien?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 11:16

  o.a. De loods opknappen en nieuw laminaat, als sommige een beetje meer hadden opgeruimd en schoongemaakt had er nu geen nieuw laminaat in gehoeven, en wat bedoelen ze met de loods opknappen, als ze alles schoonmaken en schoonhouden zijn ze al een heel stuk verder.
  Maar dan moeten de taken ook uitgevoerd worden, sommige mensen hebben overal regeltjes voor nodig, die kunnen of willen niks uit zichzelf doen.

 2. Boerderijbert at 22:22

  Gio is er zelf uitgegaan en heeft de kluis meegenomen. Daar zat dacht ik ongeveer 16000 euro in. Als ik Gio ken dan zat het geld wel degelijk in de kluis anders neem je dat ding niet mee. De kluis is na 31 december ook niet meer gebruikt omdat Gio hem gewonnen had. De Mol zou 10000 euro in de pot doen om weer door te kunnen gaan. Ik denk dat Mark hier weer een smerig spelletje speelt.

 3. anneke g at 22:07

  Ik las of hoorde dat Giorgio geen geld heeft mee genomen (zijn prijzen geld ) wie weet of dit waar is ,ik meende dat te horen tijdens een groep gesprek en dan zal mij benieuwen of de winnaar van dit jaar wel het geld mee zal nemen.

 4. joze at 21:33

  Natuurlijk gaat dat lukken. Dan komen er weer veel stream locks
  of een kok, net als bij Vanessa vorig jaar.
  Hoop alleen dat die kok wel weet dat je spinazie, en andere, groenten
  moet wassen. Hahahahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *