Wat er vannacht nog meer gebeurde

Wat er vannacht nog meer gebeurde

Vannacht was een rumoerige nacht, daarom hebben we een samenvatting voor je gemaakt ondersteunt met wat video’s zodat je het zelf nog eens terug kan kijken.

Na de ruzie tussen Cees en Rolf besloot Rolf Cees volledig te negeren. Hij nam een lekker biertje en reageerde nergens meer op. Cees probeerde Rolf min of meer nog uit te lokken dat er nog was lag maar daar ging hij niet op in. Bas en Cees doken wat later achter de laptop. De twee zochten naar kenmerken van een pathologische leugenaar. Volgens Bas zijn de gevonden kenmerken wel erg kloppend. Rolf komt ondertussen voorbij en Cees probeert weer over de was te praten. Echter antwoordt Rolf dat Cees zijn mond moet houden, laat me gaan, Cees serieus!

Wat later zaten Cees en Stefanie een sigaretje te roken. Volgens Cees wordt steeds duidelijker dat hij gelijk heeft. Rolf zou zeggen dat hij dagelijks om acht uur uit bed stapt om op de akker te werken, terwijl Cees zeker weet dat hij altijd laat opstaat. Hij lult, hij liegt! Hij verzint alles! voegt hij eraan toe. Bas en Bjorn die ook bij de twee zitten zijn het met hem eens, hoewel Bas het ook nog van een andere kant bekijkt. Het erge is, volgens mij heeft hij het hier hartstikke zwaar. Als Ivan langskomt zegt Bas dat Rolf heel veel liegt, het is gewoon absurt. En gewoon nog meer dan ik.

Wat later gingen Rolf en Ivan ook nog in gesprek. Rolf probeerde wat advies te krijgen, wat moet ik nou met zo’n vent vraagt hij zich af. Ik ken veel lastige mensen in mijn leven, maar dit heb ik nog nooit meegemaakt. Volgens Ivan is het vrij simpel, zolang Rolf weet dat hij de waarheid spreekt hoeft hij er zich ook neits van aan te trekken. Rolf geeft aan dat het zo makkelijk nog niet is, Cees heeft hem immers leugenaar genoemd.  Ik vind het zo pijnlijk dat hij dat recht in m’n gezicht zegt. En er is niemand die hem echt 100% een spiegel voor z’n strot duwt.

Nog wat later zien we Rolf een beetje beschonken over het terrein in zichzelf praten. Hij zegt onder andere dat hij het er deze keer bij laat ondanks dat Cees hem leugenaar heeft genoemd… Wel vindt Rolf hem een ouwe seniele gek. Maar ondanks dat gaan de twee ruziemakers met elkaar in gesprek… Een lang gesprek, in dit gesprek is besproken dat hij weet dat hij soms een grote bek heeft. En hij benadrukt dat de opmerking leugenaar voor deze keer maar laat gaan. Wel vindt hij het pijnlijk, zeker omdat hij Cees een tweede kans heeft gegeven. Streamlocks vliegen om de oren dus alles super goed volgen lukt helaas niet. Weer terug beeld laat Rolf weten dat een aantal bewoners Cees wel zouden kunnen wurgen en dat er een paar tegen hem zijn. Cees lijkt het niet zoveel te boeien, hij besluit uiteindelijk maar naar bed te gaan. Het volledige gesprek kun je hieronder nog eens terug kijken… Scheelt ook ons weer véél typ werk :).Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. MariaBora at 11:58

  Persoonlijk denk ik dat Rolf heel dicht in de buurt komt van Stefanie, je moet maar eens goed luisteren wat tie allemaal zegt, dat schijnt te mogen
  En ja, ik vind Bas, Wim en Björn de leukste van het stel.

 2. mieneke at 11:57

  Wat is het doel van cees in utopia ? een vreemde man zonder vrienden in de buitenwereld nooit een plaatsje kunnen vinden ik wacht op de dag dat die weggestemd wordt dan wordt het weer plezierig om te kijken

 3. Yvon at 11:37

  Wat een vreselijke man,heeft zijn eigen familie zelf niet gezegd dat hij niet zoveel moet roddelen?
  Ik heb zo met deze Rolf te doen…zo zie je maar wat van achterklets en roddels komt..
  Cees heeft nu zijn lol,Stef waar hij zo over geroddeld heeft,heeft hij op zijn hand.

 4. Mjo at 11:16

  Voor Cees : zoek eens de kenmerken op van : Hoe herken je manipulatief gedrag/of persoon.

  Voor Bas:
  over leugenaar gesproken. Jij doet dat al tijden zonder blikken of blozen, liegen alsof het gedrukt staat. Bovendien ga eens iets doen, in plaats van constant achter die eenden/eendje aan te lopen en te knuffelen of op een koe / stier proberen te (be)rijden. Jij bent alleen voor je zelf bezig, dus een egoïst.
  Dus neen, ik vond en vind nog steeds, geen leuke knul.

 5. anneke at 11:08

  Heeft niemand door hoe die Rolf ook iedereen beinvloed hij is niet zo erg als Cees en zo zitten er meer
  Ik begin meer en meer Bas een leuke knul te vinden hij laat alles maar over hem heen komen

 6. Ann at 10:46

  Cees lijkt niets te boeien?? Nee klopt, alleen zichzelf en zijn zin willen krijgen, op wat voor manier dan ook.. Dat boeit hem, meer niet… Ook niet hoe hij iets kan oplossen, ook niet hoe rolf zich voel.. Nee.. Deze man boeit hem en geniet ervan iemand kapot te maken psychische, zodat rolf straks respect voor hem heeft.. Bah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *