Bas boos op Bjorn

Bas boos op Bjorn

Bas is boos op Bjorn, hij vindt namelijk dat Bjorn hem heeft laten vallen in het centraal wat eerder vandaag plaatsvond.

Want volgens Bas heeft Bjorn wat tegenstrijdige opmerkingen gemaakt. Bas kwam voor zijn volière op omdat deze duurder uitgevallen was dan verwacht. Echter kreeg hij geen geld omdat er altijd gemeenschappelijk geld aan Bas zijn projecten gegeven zou worden. Bjorn vond onder andere dat er geen geld uitgegeven moest worden dat er niet was… Maar wat later zegt hij tegen Bas dat hij altijd bij hem aan kan kloppen als hij geld nodig heeft. En dat vindt Bas een beetje vreemd, waarom zei hij dat niet in het centraal? Ik laat verder niets merken maar het is jammer aldus Bas. Hij heeft eerder gezegd dat hij op Bjorn kan bouwen, maar blijkbaar is dat toch niet het geval.  Hij komt immers niet voor Bas op. Daarbij vroeg niemand hoe het kwam dat de kosten wat hoger uitvielen dan verwacht, want dat had Bas niet zelf onder controle. Maar ja gaat hij hoofdschuddend verder , het is leuker om te wijzen dan te vragen zucht hij. Zou het komen door het tv moment dat Bjorn zich anders gedroeg? Of denkt hij er nu gewoon anders over dan dat hij eerder zei?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Druif at 00:57

  Bas spendeert helemaal niet veel geld van Utopia . Het meeste is voor de beestjes die niet alleen van hem zijn . En die ook niks opbrengen alleen menselijke vreugde( belangrijk voor een Utopia)
  Als je ziet wat sommige andere luxe paarden daar krijgen aan kapsalon foto troep tatoo spullen enz valt het best mee hoor.
  Misselijk vind ik het persoonlijk .

 2. Yvon at 21:06

  Die Bas denkt dat hij alles kan maken ik zie hem nooit wat doen,het is een groot verwent kind wat altijd gepamperd moet worden rot stiekem jong.
  Ik ben beslist geen fan van Bjorn maar als er iemand is die tv momentjes wil hebben is het Bassie wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *