Nieuws over de zieke kip

Nieuws over de zieke kip

Gisteren werd de zieke kip in Utopia opgehaald door Red een legkip. Dit nam wel wat kosten met zich mee maar alles voor het welzijn van de dieren in en uit Utopia. Armanda heeft zojuist een mailtje ontvangen over hoe het gaat met het kleine diertje. Snel neemt ze het mailtje door:

“Het leek een gecompliceerde breuk te zijn waardoor het onmogelijk is met pinnen te werken. Het pootje staat nu stevig gespalkt en we moeten goed in de gaten houden dat het niet te dik of te rood wordt of gaat afsterven. Maar de dierenarts denkt dat het wel goed komt. Ze zit nu gezellig in de huiskamer en ze heeft net een gekookt eitje gekregen. “

Ook is er een leuke foto bijgevoegd waarin het nu betere diertje te zien is. Armanda zien we regelmatig lachen en als ze alles doorgenomen heeft gaat ze richting Bas om het goede nieuws te vertellen. Het lijkt dus helemaal goed te komen met het diertje. Maar wanneer en of deze nog terugkomt richting Utopia is ons niet geheel duidelijk.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Boerderijbert at 14:16

  Ik ben het met Anneke eens. Een bedrag van 400 euro uitgeven aan een zieke kip is gewoon belachelijk. Er zijn zoveel vluchtelingen en er is veel armoede overal besteed het daaraan. Een mens is toch iets meer dan een kip. Anderen die hierop gereageerd hebben zitten vanavond weer aan een lekker stukje vlees van een koe of een varken of iets dergelijks. En hier maar huichelen. Ook wij zetten een spin buiten en zullen hem niet doden. Daarentegen gaat een mug , een vlieg een slak wel bij ons naar de hemel. Hoe is dat dan bij jullie?????

 2. Toet at 13:37

  Als je geen respect voor dieren hebt .Dan het je het ook niet met mensen.Anneke je valt me tegen.Zelfs de spinnen zet ik buiten.En maak ze niet dood.Kijk maar goed naar de natuur wie weet ga je er ook van houden.

  • anneke g at 11:14

   Je hebt het over natuur, heb je laast niet gezien dat een van Bas zijn kuikens in een kooi door een roofvogel eruit getrokken werdt dat vind ik erg, maar een spin of vlieg dood maken ik zet hem echt niet buiten de deur sorry maar zo denk ik er over

 3. gea at 12:17

  Moeten ze nodig doen een kip een gekookt eitje geven, evenals een rauw ei dat moet je niet doen. Anders gaat ze straks alle eieren aanpikken.

 4. Fragile at 00:31

  Een kip is geen oudere!! Er zijn grenzen in het aanvallen van mensen, een kip staat niet gelijk aan een mens,.
  We don,t eat friends for diner

  • anneke g at 11:05

   Dit geld voor iedereen die er op reageren ,zoveel geld voor een kip uitgegeven die mank loopt ,ze hebben vorig jaar ook een dode kip gehad .
   Zullen jullie als je thuis een kip had met een gebroken poot ook zoveel geld aan uit geven , dit is juist het nadeel met zoveel dieren

 5. anneke g at 22:44

  Zoveel geld uit geven voor een kip aan de dierenarts , zonde van het geld er zal wel iemand zijn die hem wil slachten of laat hem door iemand ophalen hebben jullie er geen last meer van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *