Bas en Armanda bekokstoven een plannetje

Bas en Armanda bekokstoven een plannetje

Bas en Armanda bekokstoven een slinks plannetje. Uit wraakzucht, na het centraal van gisteren. Want Bas merkte ook al op dat tijdens het centraal mensen veranderen. Ze gedragen zich anders dan normaal, en zeggen dingen die ze eigenlijk niet menen. Gina is één van de slachtoffers ze stemde tegen om de geitjes te laten lammeren, maar ontkent dat achteraf tegenover Bas. Ik ben er niet op tegen zegt ze, maar het moet niet zo zijn dat ik mijn dieren niet mag en een ander wel. Waar ze op doelt? Haar biggetjes. Maar die komen toch wel, verklapt Gina aan Bas. Bas doet zijn beklag bij dierenactivist Armanda. Bas zegt dus ik wil ook mijn geitjes! Hoe gaan we haar dwarsbomen? Hij doet het uit wraakzucht, grapt hij. Armanda kent wel wat trucjes. Zo weet ze dat Gina moet kunnen garanderen dat de beestjes na Utopia een thuis hebben en kent ze inwoners die erop tegen zijn. Ik vind wel dat iedereen toestemming moet geven, vertelt ze, want het worden wel onze nieuwe huisgenoten, dan. Rowena komt er ook bij zitten. Ze vindt het idee van biggetjes leuk, maar begrijpt al te goed dat de diertjes zo schattig klein zijn omdat ze worden doorgefokt en daar is ze op tegen. Hebbedingetjes zijn het voegt ze eraan toe. Bas denkt even na en zegt, misschien is het ook niet nodig voor de geiten om te lammeren, ook al wil ik het graag.

Dan bedenken de drie ineens dat Bas alleen voor de kosten van het gebroken pootje van de kip heeft moeten opdraaien. Terwijl iedereen van de eieren smult! Armanda vind gewoon ondankbaar! Ze vinden dat eigenlijk iedereen gewoon tien euro zou moeten betalen een habbekrats. Dan brengt Bjorn iets wat misschien nog wel veel erger is de bewoners hebben overwogen de kip uit zijn lijden te verlossen om de gebroken poot. Terwijl dit beestje met een hartje zo vaak voor Bjorns ontbijt heeft gezorgd! Tsja. Dat is pas ondankbaar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Toet at 13:27

  Als ze geen geld voor de eieren willen betalen .Moet Bas ze verkopen aan de poort.Ik koop ze altijd bij de boer en ze zijn goed en lekker.

 2. Druif at 12:14

  Gina en mark wilden die biggetjes niet zeiden ze , ze hadden liever de luxe spullen en vonden ze veel te duur. Vorige week nog gebelt door de eigenaresse ervan .
  Die moeten geen beestjes krijgen van niemand ! Egotrippers :((

  • anneke at 22:38

   De eigenares was ook behoorlijk kwaad dat ze opeens niet hoefden , als ik haar was zal ik het geld nog eisen , en dan natuurlijk wel de varkens maar ik zie Gina niet de varkens eten geven ze komt al niet eens in de buurt van de stal, ja vlak voor de stemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *