Ivan is het zeiken van Cees beu

Ivan is het zeiken van Cees beu

Als Cees ’s ochtends tegen Armanda klaagt over de coördinatie van het koken, wordt het Ivan even teveel, hij is het zeiken beu.

Ik vind het een beetje jammer klaagt Ivan tegen Cees. Dat je de ochtend weer zo begint, met anderen af zeiken voegt hij eraan toe. Ivan wordt geïnfecteerd door de negativiteit zo vertelt hij maar Cees vindt dat Ivan zich rustig moet houden. Ik heb het gisterenavond besproken met Gabriëlle, die gaat het oppakken met de rest van de groep.

Ivan geeft aan dat Cees het dan ook een keer in het centraal bespreekbaar moet maken. Ik heb het er gisteren ook over gehad, doe niet zo negatief is het antwoordt Cees. Ivan vindt dat Cees vooral eens naar zichzelf moet kijken. Dit levert het nodige gekibbel op, waarna de heren elkaar zeikerd noemen en Cees naar buiten loopt voor een sigaret. Ivan doet vervolgens nog even zijn beklag bij Stefanie en Armanda. Ik kan er niet meer tegen joh, elke dag is er weer iets dat ik aan moet horen. Wat zal deze dag nog meer brengen?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. lena at 00:37

  Ben het met je eens ann. Ivan heeft misschien wel een grote mond. Maar hij is niet zo achterbaks. Geef mij maar tien van ivan , beter dan 1 cees. De manier alleen al hoe hij dingen brengt en dan helemaal verbaasd en de zielige uithangen als iemand het beu is. Ivan heeft hem lang genoeg proberen te verdragen. Maar ooit loopt de emmer over.

 2. Toet at 21:58

  Ann doe me een lol .Kijk nou eens na wat je hier verteld.Ik kan er echt niet veel van maken.Je hebt het er maar over dat Cees zo zeurt.Nou en jij dan ?

 3. lena at 16:43

  Cees is gewoon echt een zeur. Zeuren zeuren en nog eens zeuren en niet te vergeten achterbaks. Geef mij dan maar liever ivan die bot is en recht voor zijn raap. Beetje terug blaffen en het is over. Maar cees gewoon om van te walgen.

  • Ann at 13:43

   Nou toet, ivan heeft en nog veel betekend voor utopia en doet nog veel.. Cees doet niets, alleen zeuren en keuken zogenaamd schoonmaken.. Heb jij cees iets nuttigs zien doen?? Ik niet, zekfs met de deur eruit dragen met zn alken, doet hij niets, alleen commentaar geven..

 4. Druif at 12:08

  Kees heeft gewoon gelijk , eten wegflikkereren hoort gewoon niet en communiceren is daar een goede oplossing voor
  En Ivan moet gewoon z’n grote bek houden , die denkt dat hij een of andere god is geloof ik.

  • anneke at 13:05

   Groot gelijk hij mag wel zijn muil open gooien maar o wee als Cees zeurt dan is het hek van de dam, het hoeft alle 2 niet maar schreeuwen is niet nodig je kan het ook rustig zeggen vandaag gaan we niet zeuren

 5. maria at 11:43

  Ja hij moet eruit.Maar dat had hij eigenlijk afgelopen maandag gemoeten.Maar is niet gebeurd dus moeten ze met cees het nog maar 2 maanden volhouden.Amanda word hem ook nog wel een keer zat. Ik dacht hij zal zich nu wel verbeteren,maar niet dus.

  • Ann at 12:24

   Eruit met die ouwe zeur.. Jee dat je met die leeftijd zo moet zeuren, en iedereen afkraken..O cees, jijdenkt dat je alles kan en mag.. Je kan nog niet poetsen.. Eigenlijk kan je niks.. Alleen zeureeeeeeen, wat is jou leventje dat je zelf moet inkleuren klein.

 6. Yvon at 11:31

  Cees blijft Cees hij zal altijd blijven z..ken en altijd anderen de schuld blijven geven,roddelen en klikken,het is gewoon een vreselijke oude zeurpiet.
  Over twee maanden zijn de bewoners blij als hij gaat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *