Wat gebeurd er ondertussen in Utopia?

Wat gebeurd er ondertussen in Utopia?

Een rustige dag gaat voorbij in Utopia, maar wat gebeurd er allemaal in Utopia? We hebben het even op een rijtje gezet voor je.

Expositie wordt opgehaald
Na een week op het Utopia terrein te hebben gestaan, wordt vandaag de expositie ‘Het vergeten dier’ opgehaald, om een nieuwe plek in het land te krijgen. De foto’s lieten indringende beelden zien van dieren in de bio-industrie. Armanda organiseert aankomende zondag een Academy over dit onderwerp.

Cees de consultant
Cees doet vandaag dienst als consultant voor verschillende bewoners. Armanda won al informatie in bij Cees over hoe zij de rondleiding moet doen. Bas nam Cees in vertrouwen over het inmiddels slepende verhaal rondom de gewonde kip. Mark is toch benieuwd wat zo’n consult van Cees dan kost, maar gelukkig is het helemaal gratis.

Lekker bezig
Verder zijn de meeste bewoners gewoon lekker bezig met van alles en nog wat. Ivan, Rob en Wim zijn lekker aan het klussen. Een aantal dames zijn bezig met Halloween merchandise. Al met al een relaxte dag in Utopia

Later komen we terug met meer Utopia nieuws! Volledig op de hoogte blijven van wat er gebeurd? Volg ons op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *