Cees is niet blij

Cees is niet blij

Cees is niet blij dat er allemaal dingen worden bepaald zonder dat het overlegd wordt en hij laat dit ook duidelijk merken.

Cees en Bas zitten samen aan tafel, wanneer Armanda de kamer komt binnenlopen. Ze gaat ook aan de tafel zitten en vraagt aan Cees hoe doe jij de rondleiding altijd op de markt? Hoezo, ga je het overnemen? vraagt Cees met verbazing. Volgens Armanda had zij de taak gekregen de rondleidingen te verzorgen op de volgende markt. Oh, dat is voor mij nieuw antwoordt Cees. Wie heeft dat gezegd vraagt hij erachteraan. Ivan volgens mij antwoordt Armanda. Omdat er zo veel vraag is naar rondleidingen dat je het niet alleen kunt. Cees vindt het maar onzin, dit ging de vorige keren ook gewoon goed. Daar wil ik Ivan wel eens over spreken, want daar ben ik het helemaal niet mee eens. Cees baalt ervan dat zijn taak hem ontnomen wordt door Ivan. Hij vindt het raar dat dit zonder overleg is gebeurd. Mark komt ook even langs bij Cees om te vragen wat er aan de hand is. Cees zou het begrijpen als ze het in overleg hadden gedaan. Ivan had toch ook niet gewild als ik het zonder overleg had bepaald. Juist Ivan is iemand die dat heel belangrijk vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. gea at 15:06

  Er zal toch iemand het stokje over moeten nemen als Cees er over 1,5 maand uitgaat, en als ik hem van de week zo hoorde misschien wel eerder.

 2. Ria at 09:27

  Heeft iemand Iwan het horen zeggen? Makkelijk om het maar gelijk aan te nemen als iemand zegt Ik geloof van Iwan.Hij is de eerlijkste van Utopia.

 3. Yvon at 19:55

  Ik denk ook dat het een goed idee is,om het Armanda te laten doen,ze is sowieso representatiever als opa Cees en ook aan genamer om naar te luisteren&hij zeurt en roddelt ook tegen de bezoekers,dat is toch niet normaal.
  En inderdaad Ann boontje komt om zijn loontje…Cees je hebt Rolf zo getreiterd dat krijg je nu terug

  • anneke at 23:18

   Ivan heeft ook op Rolf gestemd en hij heeft niet voor niks 25 stemmen gehad dus gooi het niet op Cees . Er waren er meer die Rolf niet mogen onder andere Mark die Rolf niet in LE LUIFEL wilden hebben
   Maar Ivan heeft weer eens slachtoffer om op te katten net of er niet meer zijn die niks doen ,wat doet Benjamin de hele dag en de meiden doen ook helemaal niks
   We zullen er nooit uitkomen maar om zo te keer te gaan hoort ook niet (hier bedoel ik Ivan mee)

 4. anneke at 17:44

  Waarom altijdt dat gedoe over Cees hij doet het al een hele tijdt ,maar omdat hij een ruzie heeft met Cees doet hij dit kinderachtig van Ivan.
  Stel dat dit bij een bedrijf gebeurd zal Ivan het ook niet leuk vinden als zijn baas zegt nee je gaat maar de w.c. schoonmaken (dit als voorbeeld)
  Kan hij wel de planner zijn van de markt maar waarom die veranderingen is dit om te pesten
  Voorop stellen ik vindt hem ook een zeur maar we gaan weer op de pest toer van Ivan uit.
  Weet iemand al of Nicole en Ivan gebruik maken van de B&B

 5. Ann at 15:53

  Goed zo ivan.. Cees dit doet pijn he.. Zo heb jij steeds rolf behandeld, dit gun ik nooit iemand, maar dit vind ik goed.. Ga eens wat nuttigs doen..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *