Benjamin in twijfel gebracht door Armanda

Benjamin in twijfel gebracht door Armanda

Dat Armanda voor veganisme staat weten we ineens wel. Maar of iedereen er blij mee is? Benjamin en Ivan hebben erover gesproken.

Benjamin en Ivan begonnen buiten een gesprek. Weet je wat ik zo knap van Armanda vindt zegt Benjamin. Dat ze niemand die vlees eet het gevoel geeft dat diegene een slecht mens is voegt hij eraan toe. Ivan  kan zich daar wel in vinden en Benjamin vertelt dat hij wel eens twijfelt. Ik heb de foto’s ook bekeken, ik weet wat er gebeurt. Toch sta ik de filet americain die ik van mijn basisloon gekocht heb op mijn brood te smeren. Ik twijfel dan toch of ik geen slecht mens ben. Ivan stelt hem gerust, eerder slecht geïnformeerd. Dat is misschien beter verwoord. Het neemt bij Benjamin de gevoelens van twijfel niet weg. Misschien wel, maar ondanks de informatie die ik nu heb, kijk ik nog steeds uit naar een biefstukje, omdat ik dat gewoon erg lekker vind voegt hij eraan toe. Benjamin vertelt wel dat hij genuanceerder is na gaan denken over dit soort zaken en Ivan antwoordt dat hij dat ook doet. Het is een kwestie van de balans vinden. Het gaat om bewustzijn creëren. Met kleine stapjes beginnen grote veranderingen voegt hij eraan toe.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *