Bas heeft het helemaal gehad met de groep

Bas heeft het helemaal gehad met de groep

Vanmorgen zaten Cees en Bas op het rokersbankje te kletsen over de huidige groep. En Bas lijkt het helemaal gehad te hebben.

Bas vertelt tegen Cees dat hij zich vergist heeft in de groep. Ik ga me vanaf nu weer gedragen zoals ik in het begin was. Je krijgt toch stank voor dank voegt hij eraan toe. Ook het hele gebeuren met de biggen frustreert Bas. Eerst waren ze gecanceld en nu heeft hij het gevoel dat ze weer zijn besteld. En dat is niet alles, dat er gisteren kilo’s vlees zijn weg gegeten is te belachelijk voor woorden volgens hem. Het is alleen maar om te provoceren. Ze betalen het uit eigen portemonnee, want daar hebben ze wel geld voor. Maar er is nog meer, want Bas irriteert zich ook nog aan Wim. Hij is volgens Bas een jaknikker. Hij heeft geen eigen mening, hij heeft de mening van de groep en lift maar met iedereen mee. Geen ballen, uit zichzelf zal hij nooit wat tegen mij zeggen, maar als een schaap gaat hij met de rest mee. Wanneer Bas zijn zegje heeft kunnen doen, is het voor Cees tijd om een kopje koffie te gaan halen. Hoe zal Bas gaan veranderen en wat gaat hij de komende tijd doen? Weer lekker verzetten tegen de rest?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. ah at 12:46

  Bas is in mijn ogen een gladde paling in slaolie die overal mee weg komt. Wat hij ook doet aan ongein (rotzooi enz) niemand die een strobreed in de weg legt. Heer Olivier.

 2. Mjo at 12:03

  Tja, als Bas zijn zin niet krijgt, hebben de anderen het gedaan of deugt er niets van en aan de andere bewoners.

  De ware aard komt boven bij Bas.

 3. Ann at 10:41

  Zo bas, wat ben jij gemeen, maar ja was teverwachten, daarom ga jij zo goed met cees om, maar zo gemeen over wim.. Wim is een harde werker, jij doet niks, net als cees.. Waarom nu ineens zo op wim.. Wim werkt zich rot, jij steel geld..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *