Vriendenbezoek voor Bjorn

Vriendenbezoek voor Bjorn

We hebben weer wat uurtjes in te halen, zo had Bjorn onder andere familiebezoek. Zeg maar eerder vriendenbezoek. Want al zijn vrienden kwamen aanrijden op het terrein om een paar uurtjes bij te kletsen. Bjorn ontvangt ze natuurlijk hartelijk met de nodige knuffels her en der. Het is immers alweer 10 maanden geleden dat hij iemand van het thuisfront gezien heeft. Al snel wordt er drinken tevoorschijn gehaald en uiteindelijk gaat het gezelschap de loods in. Bjorn vertelt dat hij het wel moeilijk heeft gehad na the party. Maar nu gaat het prima. Verder vertelt Bjorn waar hij nog mee bezig is zoals het organiseren voor de Utopia markt. Wat later wordt er nog een lekker hapje gegeten bij Le Luifel en daar wordt duidelijk dat hij het stappen met zijn vrienden wel mist. Na een gezellig bezoek gaan ze omstreeks 16:00 uur weer weg. Het zit er weer op maar Bjorn heeft wel genoten! Helaas kunnen we niet veel meer maken van dit verslag omdat het bezoek niet altijd in beeld was…

 

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Druif at 02:20

    Die stijve tepels doen het hem joh , met een koud biertje komen die vanzelf . Dan zie je die buik niet meer.
    Ze vinden zichzelf wel erg mooi vooral mark en Ivan kicken op zichzelf

  2. anneke at 23:06

    Ik vraag me af wie betaald de snacks elke keer als ze mensen krijgen , en waarom moet het einde gen met een snack, is het niet een keer gezellig als de hel bups aan de stam pot gaat of zo.
    Volgens mij ,(dat heb ik al vaker geschreven) zijn ze de grootste afnemers ik had net het filmpje gezien dat ze in onderbroek de trap op liepen maar wat hebben ze een dikke buik heb het idee dat ze behoorlijk groeien daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *