Ontblootte mannen in Utopia

Ontblootte mannen in Utopia

Vandaag is het ook weekend in Utopia en dat betekend dat er niet extreem veel te melden is. Wat we je wel kunnen melden is dat alle mannen ontbloot door Utopia heen liepen. Waarom zou je jezelf misschien afvragen. Naomi wil namelijk haar  runwayshow promoten! Op de gespierde ruggen van de mannen is groot een datum te lezen: 7 november. Ben je benieuwd hoe dat er aan toe ging? Bekijk onderstaand filmpje dan nog eens, daar zie je de mannen over de “catwalk” lopen. Het leverde genoeg lol en plezier op!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Druif at 02:15

    Nou joepie daar raken we echt opgewonden van hoor;)
    Ik weet niet wat de bedoeling er van is maar het zal wel de kas spekken zijn .al twijfel ik er aan of er ook maar iemand komt misschien een enkele

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *