Het botert niet tussen Cees en Ivan

Het botert niet tussen Cees en Ivan

Het loopt de laatste tijd niet zo lekker tussen Cees en Ivan. Ook vandaag was dat weer het geval en dat begon vanmorgen al. Ivan merkte namelijk mysterieuze hoopjes zand op in de loods en ging op zoek naar de dader. Uiteindelijk komt hij erachter dat het Cees is die voor de hoopjes gezorgd heeft. En daar sprak hij Cees dan ook op aan tot ongenoegen van de oudste bewoner. Mompelend mopperde Cees in zichzelf na het “standje” van Ivan. Wat kan die gozer toch zeiken, dat bedoel ik nou met positief benaderen, wees blij dat ik veeg! Ook Ivan besprak zijn frustratie met Wim. Ivan vertelde dat hij gewoon niet tegen half werk kan. Opruimen na je werk hoort er ook gewoon bij aldus Wim. En zo zwaar zijn die vuilniszakken nou ook weer niet voegt Ivan eraan toe. Daar kan Wim zich ook in vinden, het waren van die kleine zwarte zakjes.

Wat later op de dag zaten Cees en Bas met elkaar te praten over dit beschreven voorval van vanochtend. Cees vertelt dat Ivan weer tegen hem begon net als gisteren. Ik werd aangesproken omdat ik niet de hoopjes vuil had opgeveegd en de volle vuilniszakken buiten had gezet. Ik heb toen gezegd dat ik de stoffer en blik niet kon vinden en de bomvolle vuilniszakken te zwaar voor hem vond. Stiekem had ik gehoopt dat iemand anders zijn taken had afgemaakt. Even een vuilniszak wegbrengen, dat is toch niet de moeite? Ivan toonde geen begrip voor de situatie gaat Cees verder. Ik heb liever iemand die half werk doet, dan geen werk antwoordt Bas. Cees begrijpt niet waarom Ivan direct boos werd. Ik ben hier een van de weinigen die regelmatig de vuilniszak vervangt zo sluit hij het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Druif at 02:11

  Cees kan niet alles doen om zijn gezondheid. Als iedereen nu gewoon eens om 7 uur zijn bed uit kwam en iedereen zijn eigen huishoudelijke taken doet . Niemand uitgezondert en ook Björn die Stef voorziet in sigaretten voor zijn klussen op te knappen. Niemand uitgezondert ! Ook door niemand er op gewezen worden . Doe je ze niet pech voor de anderen , dan zit je maar op een Gorre plee , neem je wc rol maar mee onder je arm . Word er geen nieuwe opgezet of ingedaan krijg je bruine strepen op plaatsen die je niet wil. Enz.. Moet je eens kijken hoe snel er bonje komt en die met de grootste mond een toontje lager laat zingen

  • anneke at 22:48

   Ze moeten dit zien als een baan 8 uur op je werk 5 uur naar huis tussen door een koffie en thee pauze tussen de middag een broodje en s’avonds om 6 uur de warme prak , lekker gezamenlijk aan tafel en praten hoe de dag verlopen is .
   Dus gewoon op werktijden achter de computer om alles te regelen ,en af en toe s’avnds nog werken of ga eens lekker spelletjes doen , koop in plaats van 95 euro aan vlees leuke bordspellen heb het idee dat ze veel achter de computer ook spelletjes aan het doen zijn .
   Als ze er over praten op camera dat ze wel bordspellen willen hebben dat er iemand van een bedrijf ze wel geven( met het idee van Mark )go joh zullen we kijken of we ergens bordspellen kunnen krijgen .
   Ze verzinnen toch alles graag of is dat de regie die het dan wel regelt kijk maar naar MORA moet je mij niet wijs maken dat ze daar zelf achter aan gezeten hebben .

 2. MariaBora at 23:38

  als Cees aan het opruimen is dan zeggen ze, ruim toch niet altijd op, maak je niet druk, doet hij het niet dan is het ook niet goed, waarom niet iedere week de taken verdelen, ook Ivan moet dan opruimen,

 3. anneke at 22:58

  Ivan die klaagt dat Cees zijn werk niet heeft gedaan ik kan me nog voor de geest halen dat Ivan ook niet altijd zijn werk deed, daar had hij geen zin in.
  En als je werk niet doet dan wordt hij boos en als Cees zei Ivan je moet je taak nog doen gaf hij elke keer een grote bek zo van de dag is nog niet om.
  En als Cees eens niks opruimt o o o maar ik zie de andere meiden ook niet schoonmaken.

 4. Yvon at 21:34

  Ik vind het ziekelijk gedrag hoe Cees zich gedraagt,altijd weer het zelfde verhaal,iedereen moet toch zo blij zijn wat hij allemaal doet…hij doet alles maar half….Ivan heeft gelijk als hij zegt dan maar niets doen…en dan altijd over zijn leeftijd,alsof hij 100jaar is,hij lijkt wel zo oud,maar is pas 61.
  Twee misselijke mensen bassie en Cees,stiekem en achterbaks
  Wat het vlees betreft deel die 95 € eens door 13,dan is het echt niet zo duur

 5. gea at 18:58

  Net nog even een fimpje gekeken van het duo kreun en steun (B&C)en maar klagen over alles en iedereen niemand doet iets Wim is een meeloper terwijl hij een van de weinige is die wel wat doet, hij heeft vandaag weer de stallen aangepast. En dan over de biefstuk van gister, je maakt mij niet wijs dat ze gister voor €95 met z’n tweeen hebben opgegeten. Het kwam erop neer dat niemand goed is behalve (B&C).

 6. gea at 18:43

  Als Cees degene is die altijd veegt , weet hij toch ook waar hij het stoffer en blik laat en anders kan hij het toch vragen, maar nee Cees gaat gelijk weer zijn beklag doen over Ivan en niet alleen bij Bas maar ook bij Armanda en Rowena. Die er trouwens weinig op te zeggen hadden.

  • anneke at 22:52

   Zag van de week dat iemand anders de veger over de vloer haalde misschien de stoffer en blik op een anders plaats gelegd dat kan toch , je gaat toch niet verder zoeken dan waar hij hem altijd neerlegt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *