Bjorn en Rowena kunnen het erg goed vinden

Bjorn en Rowena kunnen het erg goed vinden

We gaan even terug naar gisteren, want Bjorn en Rowena lijken het steeds beter met elkaar kunnen vinden. De twee zelf is dat ook opgevallen maar voor Rowena is het best normaal. Ik ben altijd met jongens voegt ze eraan toe. Ik vind het heel leuk dat je er bent. Héél leuk zegt Bjorn al knuffelend met Rowena. En als Bjorn even later bij de poort uitlegt over hoe Rowena het best haar achterban kan ontvangen, zegt ze het volgende ik leer zo veel. Ik ben blij dat jij mijn beste vriendje bent…

Wat later zaten de twee lekker bij elkaar op de bank en ook andere bewoners is opgevallen dat de twee naar elkaar toe zijn getrokken. Gabriëlle ook, ze ziet het niet zitten dat er mogelijk wat meer dan vriendschap kan ontstaan. Ik zou leip worden. Leip! voegt ze eraan toe. Ben je jaloers, Gabs? Doe eens niet zo raar, joh? antwoordt Bjorn. Waarom trip je zo? vult Rowena Bjorn aan. Gabriëlle antwoordt, jullie zijn de hele dag samen. Ik zou er bijna wat achter zoeken. Even later zoeken Bjorn en Rowena Gabriëlle in het kantoortje op. Gabriëlle benadrukt dat ze niet jaloers was, maar dat de situatie wellicht verkeerd kan overkomen op het vriendje van Rowena dat ze thuis heeft achtergelaten. Daarnaast wil ze het tweetal behoeden voor vervelende gevolgen. Ze is bang dat Bjorn en Rowena op deze manier stemmen gaan krijgen van de bewoners, omdat ze zich afzonderen van de groep. Maakt Gabriëlle zich terecht zorgen? Of is het enkel vriendschap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. gea at 12:47

    Heb net even een filmpje bekeken van Bjorn en Rowena volgens mij is er niks bijzonders gebeurd , Rowena schreef een brief aan de moeder van Bjorn die hij citeerde. Toen Gabs aankwam flipte zij een beetje dat zij het niet normaal vind dat zij zo close zijn. Ik denk dat de volgende keer een donker persoon in utopia moet komen voor Gabs kijken hoe ze daar op reageert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *