Cees wil met Ivan praten

Cees wil met Ivan praten

Zoals we gisteren al omschreven gaat het niet zo goed tussen Cees en Ivan. Gisteren hadden de twee weer een conflict over het opruimen en later die avond besprak de oudste bewoner dat met Bas. Nog iets later wilde Cees graag het gesprek aangaan met Ivan… Hij sprak Ivan dan ook aan bij douches, ik zou het op prijs stellen als ik jou nog zou kunnen spreken. Vandaag nog of als je tijd hebt. Ivan zei toen dat hij hier later op de avond wel tijd voor heeft. Zo even. Ik ben even Nicole aan het helpen. Dan gaan we zo praten. Echter is er van praten weinig terecht gekomen… Ivan is namelijk naar bed gegaan zonder met Cees gesproken te hebben. Wellicht vindt dat gesprek vandaag nog plaats? We houden het in de gaten voor je! Uiteraard ook wat er de rest nog gebeurd deze dag. Als je niets meer wilt missen kun je ons altijd even volgen op Facebook en Twitter. Verder kun je vandaag stemmen op je favoriete bewoner van deze week. De uitslag hiervan zal morgen bekend worden. Stemmen doe je hier… Welke bewoner is jouw favoriet?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *