Bas regelt geld voor volière

Bas regelt geld voor volière

Tijdens het centraal van vandaag is er van alles besproken, zo ook dat Bas eigenlijk geld wil voor een volière. Echter heeft hij geen groen licht gehad omdat de BV niets meer voor wil gaan schieten. Maar Bas laat zich daardoor niet tegenhouden, hij regelt wel op een andere manier geld. Hij is namelijk meerdere bewoners langsgegaan en heeft het bedrag bijna bij elkaar. Mark en Nicole hebben allebei geld ingelegd. Bas heeft nu nog € 75,- nodig. Als laatste gaat hij naar Cees. Bas geeft aan dat hij ontevreden is over hoe de groep denkt over de volière. Hij heeft het idee dat sommige bewoners niet willen meebetalen, omdat ze iets persoonlijks tegen Bas hebben. En dat vindt Cees belachelijk. Hij biedt dan ook aan om mee te betalen. Dat had ik wel verwacht, lacht Bas blij. Hoppa, einde discussie antwoordt Cees. Trots gaat Bas vervolgens naar Mark, het geldprobleem is opgelost en de volière kan er dan toch komen! Alhoewel er wel een discussie ontstaan is waar we zo nog een verslag over gaan doen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *