Bewoners niet blij met verwisselen naambord

Bewoners niet blij met verwisselen naambord

Mark en Bas hebben vannacht het naambord verwisseld. Op de rotonde staat geen bord meer met Giorgio Verweij erop maar een bord met Mark-t plein. Tot op heden had nog niemand iets gemerkt maar daar is zojuist verandering in gekomen.

Vanmorgen probeerde Bas al wat los te peuteren bij Ivan, wellicht had hij iets door. Is je niets opgevallen Ivan vroeg Bas dan ook. Ivan vraagt zich af wat er opgevallen moet zijn, kortom hij wist nog van niets.  Bas, Mark en Gina die gisteren al door Mark is geïnformeerd lopen naar de rotonde. Bas verwacht dat Gabriëlle en Nicole het al hebben gezien. Ik heb gezegd: het is gewoon leuk aldus Bas. Maar verder weet niemand nog iets. Wat later heeft Ivan het toch ook opgemerkt en besprak dit met Benjamin en Rob. Ivan vertelt dat toen hij het zag het liefst naar binnen wilde gaan om te tieren en te schelden en te zeggen wat voor k*t spelletjes dit zijn.  Het zit me nog steeds hoog voegt hij eraan toe. Rob raadt aan om het even te laten bezinken en vervolgens zijn gevoelens erover te uiten. Het stoort Ivan zo erg omdat Gio veel voor Utopia heeft gedaan en dit weinig respect toont. Volgens Benjamin is het meer zelfpromotie. Niets ten nadele van Gio dus. Ook Cees, Stefanie en Armanda komen erbij. Sommigen vinden het niet zo erg, Ivan vindt het een streek van een snotneus tegen Gio, die de basis voor hun Utopia heeft gelegd. Nicole blijft praktisch dat bord was een onderdeel van de prijs Utopiaan van het Jaar dus heeft hij er recht op voegt ze eraan toe. Niemand lijkt het grappig te vinden. Dan loopt Ivan naar Mark toe om verhaal te halen. Mark is duidelijk, niks om uit te lokken, gewoon voor de leuk. Na de markt is het bord weer eraf. Ivan knikt. Hij voelde zijn hart al kloppen toen hij het zag, maar begrijpt het nu beter. Mark vraagt zich af of hij wel een beetje fun maken… Wat vindt jij van deze actie?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 13 reacties op dit artikel
 1. anneke at 21:45

  Heb gekeken vandaag wat is die moeder van Gina een raar mens , een paar maanden geleden heeft ze Mark de waarheid verteld dat hij niet goed was voor Gina moet je nu een zien hoe ze praat met hem.
  Ze moeten de andere in de gaten houden van wege het achterbakse gedoe mens kijk naar hoe je daar binnen komt , ze weet het weer aardig te vertellen .
  En Mark het zal raar zijn als jij utopiaan van het jaar gaat worden er zijn een paar hardere werkers, onder andere Ivan en Wim maar volgens mij is hij ook minder gaan werken.

  • Hannah at 01:12

   Ja die vrouw heeft zichzelf even goed voor aap gezet op nationale t.v.!
   Ze dacht dat ze Cees te pakken had met haar rare gedrag, maar door de grappige opmerkingen van Bas staat ze zelf goed voor joker!!

 2. Tineke at 16:21

  Om nu Ivan nu aap te noemen vind ik tever gaan, want hij heeft gelijk het is geen leuke grap om een grap moet je lachen en dat kan ik niet, het bord van gio moet terug maar gelukkig gebeurd dit ook na de markt.
  Mark denkt misschien utopiaans 2015 te worden mark maar dat lukt je niet , je bent super aardig dit heb ik ervaren de keren dat ik in utopia was.
  De anderen zijn ook vriendelijk wanneer je de bent , behalve Naomi en gina dit niet en Stefani is heel stug maar goed dat kan haar karakter zijn.
  Of utopia doorgaat we zullen het wel merken, ik denk dat het wel een keer anders moet hoe weet ik nog niet , ik vind het wel heel leuk het idee dat ik een keer heb genoemd om ook andere dieren te nemen dat vind ik gaaf dankje bas je bent een kanjer, nu nog wat ermee doen zoals ik al aangaf kinderfeestje op naar de kinderboerderij en grabbel ton mis ik nog.
  Dus conclusie waar het om ging bord terug en bas jammer dat je hier aan mee hebt gewerkt.

  • Hannah at 01:06

   Oh maar dat is hier heel gebruikelijk hoor Tineke, Cees is een misbaksel, Ivan is een aap en Mark is gewoon een lu*letje rozewater.

 3. Tineke at 15:45

  Mark is ervan overtuigd utopian 2015 te worden, hij vergeet wat Gio gedaan heeft in 2014.respectloos, dit bord was onderdeel van zijn prijs.
  Of Utopia doorgaat, ik heb ergens gelezen dat er misschien een vluchtelingenkamp komt vlakbij, misschien dat er daarom stilte is.

 4. Jack de ruiter at 14:44

  Mark kan wel eens leuk willen doen, maar hij kan er beter voor zorgen dat Gio zijn geld eens krijg, wat hij heeft gewonnen met de titel Utopiaan van het jaar.

 5. gea at 14:34

  Ik heb net ook nog gelezen dat ze vanochtend allemaal 1 voor 1 naar’achter’moesten en dat ze allemaal chagrijnig waren, misschien hebben ze gehoord dat ze stoppen op 1 januari! Wie zal het zeggen.

  • Mjo at 15:32

   Gea, Volgens mij was dat gisterenavond dat ze 1 voor 1 naar de zenderkamer moesten komen. Dat las ik ook op een andere site.

   Of dat om het eventueel stoppen van Utopia ging, wie weet. Maar ik vermoed eerder dat ze op hun duvel hebben gehad, gezien de sfeer en gedrag momenteel.

   Wat ik wel nog weet/mij herinner, is dat in augustus 2015 nog heel stellig werd gemeld dat Utopia ook in 2016 door zou gaan.

   Google dit artikel, zelfs geplaatst op deze site op 21 augustus 2015:
   utopia-2016-gaat-door

   Waarom zouden ze stoppen met Utopia? Het is nog het enige redelijk scorend programma qua kijkcijfers bij SBS6.

  • Mjo at 15:47

   Gea, Ik heb de criteria even opgezocht om Utopiaan van het jaar te worden:

   Men krijgt stemmen op basis van verschillende criteria zoals werklust, hoeveel geld heeft iemand verdiend, gedrag en hoe iemand in de groep ligt.
   Maar ook het publiek met een Utopia-paspoort doet aan de verkiezing mee en kan via sms stemmen.

   Buiten dat ik het met je eens ben, met wat je schrijft over het flikflooien met Naomi en Isabelle, zal hij toch aan de criteria hebben voldaan, om tot Utopiaan van jaar 2014 te worden verkozen.

   Maar herinneren wij ons nog wel alles, van de tijd dat Gio in Utopia was? Buiten wat ons niet heeft bevallen/tegenstond aan Gio?

   Gio zat in de eerste groep (2013-2014) van Utopia, en heeft zoals Ivan ook al zegt, mede (met andere 1ste groep bewoners) de basis van Utopia gelegd.

   • Hannah at 01:38

    Ach er zijn helemaal geen officiële criteria, het draait gewoon om de gunfactor en hoe meer vriendjes je hebt in Utopia hoe meer stemmen je krijgt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *