Post voor Rob en Stefanie

Post voor Rob en Stefanie

Een nieuwe dag in Utopia land is weer aangebroken… Armanda is op een beetje aansturing naar de brievenbus gestuurd om post voor Rob en Stefanie te halen. De twee zijn blij althans daar gaan we vanuit. Rob zegt jeejh en begint met lezen, we zien hem regelmatig lachen dus nemen aan dat het positief is. Verder laat hij er vrij weinig over los. Datzelfde geld eigenlijk voor Stefanie, zij zit op de vide te lezen… In stilte. We gaan ervan uit dat het dus allemaal positief is voor beide. Dan schrijven we nog maar wat er nu een beetje gebeurd of  gebeurd is…

Vannacht zijn Mark en Bas bezig geweest met uitvoering van hun plan, het naambord van Gio heeft plaats gemaakt voor het naambord van Mark. Meer als grap, de heren hebben het bord stiekem vervangen en nu hangt er voortaan Mark-T plein op de rotonde…. Het Giorgio Verweij plein is dus niet meer. De heren zijn benieuwd wanneer het opgemerkt wordt. Tot op heden is het nog niemand opgevallen! Verder hebben Naomi en Ivan de koeien verzorgd, en zijn Mark en Gabriëlle druk in de weer in de gym. Verder gebeurd er niet extreem veel meer dus komen we later bij je terug voor meer Utopia nieuws!

Mark-t plein

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. gea at 14:30

    Ivan krijgt nog eens een keer een hartinfarct als jij zich zo blijft opwinden om zulke flauwekul , wat een achterlijke gladiool is dat ook. Het viel mee dat hij zich nog kon inhouden mede door Rob.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *