Gina en Mark weer helemaal in love?!

Gina en Mark weer helemaal in love?!

Het gaat weer goed tussen Gina en Mark, de twee hadden zich even terug getrokken van de groep en hadden een soort van quality time. Want ze kropen samen onder de lakens!

Kusje vraagt Mark aan Gina terwijl ze in bed liggen. Je bent echt mijn schatje en ik hou van jou voegt hij eraan toe. Gina antwoordt ook dat Mark haar schatje is en dat ze van hem houdt. Maar een kus zit er nog even niet in, ze wijst hem af. Ik wil je kussen maar dat mag niet. We moeten best friends zijn zegt Mark teleurgesteld. Ook ben ik nog steeds verliefd op jou, maar we doen het allebei wel goed. Mark streelt vervolgens over het achterwerk van Gina en vraagt nogmaals of hij haar mag zoenen. Gina blijft volhouden van niet maar zegt wel dat ze hem nooit meer kwijt wil. Gina vraagt zich wel af waarom Mark haar nog steeds leuk vind. Ik geniet gewoon antwoordt Mark omdat jij de knapste bent. Ik denk elke seconde aan je. Zelfs als ik met betalingen bezig ben. Als Gina aan hem vraagt waarom, heeft hij geen duidelijk antwoord. Gewoon. Je zit in mijn hoofd gaat Mark verder. Dan zegt hij dat hij haar sexy vindt, waarop Gina antwoordt nee, jij. Je bent een schatje…. Ontstaat er nou weer iets tussen die twee?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Therese at 19:42

    Wat ben ik het met jullie eens Corrie en Marja , Ze kost niet alleen veel geld en ze is ook niet alleen eng maar ook nog eens SUPER verwend en dan die familie {moeder} van haar om aan Cees te vragen heb je je handen gewassen ik had ja gezegd en na dat ik haar een hand gegeven had had ik gezegd oh Sorry toch niet ik ben plassengeweest en was onder weg om de handen te wassen.
    Wat een grote KAK FAMILIE BAH!!!!!

  2. Marja at 11:31

    Mark denkt zelfs aan Gina als hij betalingen doet. Kan ik me voorstellen, want Gina heeft al een hoop geld gekost. Ze wil niet voor niks vriendjes blijven met Mark

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *