Mark wil ook een straatnaambord

Mark wil ook een straatnaambord

Vandaag is het opruimdag in Utopia, maar gezellig gaat het er nog niet echt aan toe. Er heerst aardig wat negatieve energie op het terrein. Volgens Stefanie loopt ook iedereen op elkaar te zeiken. Mark kan zich er in vinden als hij het erover heeft met Stefanie. Volgens hem gaan de spanningen nog wel een tijdje aanhouden doelend op de Utopiaan van het jaar verkiezing. Stefanie denkt dat ook maar is van de andere kant ook met Rob bezig, hij is erg chagrijnig. En dan zie je z’n kop steeds verder wegzakken voegt ze eraan toe. Ik vroeg aan hem of ik even naar binnen mocht omdat ik spierpijn had maar dat werd niet echt goedgekeurd…

Niet veel later zien we Mark en Bas met elkaar smoezen, de twee zijn iets van plan… Zoals we wel weten wil Mark Utopiaan van het jaar worden, zo bestelde hij gisteren promotie posters voor zichzelf maar vandaag wil hij nog een stapje verder. Hij wil graag een straatnaambord, zoals die van Giorgio nu nog op de rotonde staat. The game is on! aldus Mark. Bas heeft wel een leuk plannetje, hij wil een stuk hout in precies dezelfde vorm als het huidige straatnaambordje maken. Vervolgens gaan ze het schilderen Mark-t-plein. Dan heeft de markt op zondag eindelijk een heus marktplein én zet Mark zichzelf op de kaart! Er is alleen één klein probleempje de rest moet niet doorhebben dat de twee met dit plannetje bezig zijn. Dus hoe gaan ze dat straatnaambord stelen zonder dat iemand het ziet? De heren besluiten te wachten todat iederene gaat lunchen. Mark leidt vervolgens de groep af door een korte toespraak over de samenwerking. Bas gaat ondertussen het bord weg pakken om zo snel het silhouet overnemen en het bord weer terugbrengen. En ze mogen niet gezien worden… Gaat het ze lukken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 10:22

  Hoe wordt je verkozen tot Utopiaan van het jaar :
  Men krijgt stemmen op basis van verschillende criteria zoals werklust, hoeveel geld heeft iemand verdiend, gedrag en hoe iemand in de groep ligt.

  Als ik dat dan zo lees, dan zijn er niet echt veel inwoners die hiervoor in aanmerking komen. Dan denk ik alleen aan Wim qua verdiensten en toch ook qua werklust.

  Maar ook het publiek met een Utopia-paspoort doet aan de verkiezing mee en kan via sms stemmen. Nou dan weet ik het wel weer, dan wordt het net zo’n discutabele verkiezing als de favoriete bewoner van de week.
  Die stemmen van de paspoorthouders en die van de inwoners moeten niet alleen doorslaggevend zijn . Daardoor krijg je een totaal vertekent beeld. Maar men moet ook de TV kijkers een kans geven. Want de aantallen TV kijkers zijn vele male hoger. Men kan ook aan televoting doen bij de verkiezing van de Utopiaan van het jaar.

  PS:
  (televoting = telestemmen of een telestemming een methode van stemmen, waarbij het kijkerspubliek van (doorgaans) een televisie-uitzending door gebruik van de (mobiele) telefoon of een ander medium) kan meestemmen.

 2. Mieke at 07:04

  aub Ivan niet, laat Wim het dan maar worden als Bas het niet kan zijn. Het valt mij trouwens op dat Bas niet vaak post krijgt of ligt dan aan mij?

 3. gea at 18:58

  Ik vind het op dit moment tenenkrommend hoe de meeste ineens met dat veganistische gedoe omgaan. Ik erger me rot aan Bas en Armanda als iemand vlees eet ” weet je hoe dat beest geleefd heeft” . Wat een flauwe kul allemaal, ik denk dat als Armanda weg is Bas weer gewoon vlees eet. En dan ook nog met eieren, ik kijk echt niet naar een doos eieren of het menstruatie is hoor.

 4. Druif at 16:06

  Houtpulp( gupa) op de naam van gio beetje kleuren met koffie. Bruine lak plank verven , mark zijn naam erop . Mark gelukkig en een ander winnen

   • Hannah at 01:24

    Nou de laatste die het verdiend om Utopiaan van het jaar te worden, is Ivan met zijn agressieve en intimiderende gedrag!! Hij heeft altijd zo’n grote mond over wat hij wel niet gebouwd heeft en ondertussen in zijn driftbuien de boel kapot trappen of gooien!
    En zijn achterbakse gewauwel over dat stemmen en nep gejank, terwijl hij zelf met Joey vorig jaar een deal had gesloten om elkaar drie stemmen te geven om zo kans te maken om Utopiaan van het jaar te worden!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *