Mark besteld posters om zichzelf te promoten

Mark besteld posters om zichzelf te promoten

Mark wil graag Utopiaan van het jaar worden, dit heeft hij eerder al wel eens door laten schemeren. Dat is op zich geen geheim maar vanmiddag kwam er wel een geheim pakketje binnen. Inmiddels is duidelijk wat Mark besteld heeft. Het pakketje zat namelijk vol met posters, campagne posters wel te verstaan. Hierin wordt aangemoedigd om op Mark te stemmen.

Tot na het avondeten trekt niemand echt zijn mond open, maar als Wim, Rob en Bjorn met Mark even uitbuiken op de bank wordt hij aangesproken. Wat bezielt je om die posters te bestellen? vraagt Rob zich af. En Wim wil weten waar zijn posters blijven. Je beseft toch wel dat die posters echt geen verschil maken? merkt Rob op. Tja, ik kan er niks over zeggen, jongens zegt Mark op laconieke toon. Bjorn heeft er toch wel begrip voor de actie van Mark. Dan heb je er tenminste alles aan gedaan. Ja, toch? voegt hij eraan toe. Ook Gina heeft grootse plannen ik ga ook nog wel een naaktshoot doen met ‘stem op mij’, hoor! grapt ze. Rob heeft nog een suggestie voor Mark. Het blijft tussen ons, hè,” zegt hij grappend, “maar eigenlijk moet je Gina vlak voor het einde keihard dumpen. Wedden dat je superveel stemmen krijgt. Maak je het daarna weer goed.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. joze at 16:58

  Mark staat in de poll bijna altijd onderaan, als hij
  utopiaan 2015 wordt, dan weten we voor 100% zeker
  dat utopia een soap is met 4de rangs acteurs.
  Dit geld ook voor Naomi en Gabrielle.

 2. Louis at 15:09

  Het is achter de schermen toch al uitgemakt, wie of Utopiaan van het jaar wordt.
  En de Nieuwe Utopiaan Van Het jaar is gewrden Cees .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *