Rowena geeft tennisles

Rowena geeft tennisles

De afgelopen dagen is het erg rustig in Utopia, er gebeuren niet extreem veel dingen waar we veel over kunnen schrijven. Helaas! Echter kunnen we wel melden dat Rowena tennisles heeft gegeven aan andere bewoners. Of nou ja les, er werd eigenlijk meer een toernooi gespeeld. Zo speelde Rowena een potje tennis met Bas maar ook met Rob. En Rowena en Rob speelde een wedstrijdje, het ging er spannend aan toe. Maar uiteindelijk wint Rowena, juichend gooit ze haar armen in de lucht. Rob baalt wel maar een gezellige middag is weer voorbij. Even later komt Mark met een bekentenis. In de halve finale moest hij het opnemen tegen Rowena maar Mark biecht haar op dat hij Rowena expres heeft laten winnen. Dat meen je niet! Waarom zou je dat doen?! schreeuwt Rowena wat verbaasd uit. Ze kan het niet hebben en daagt de patatbakker uit voor een revanche, morgen. Met een high five bezegelen ze de uitdaging. wordt vervolgd dus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *