Mark vindt Bas een pussy

Mark vindt Bas een pussy

Gisteren had Rowena een tennistoernooi georganiseerd, het verliep redelijk positief maar volgens Mark speelde Bas vals. Hier was hij gisteren dan ook kwaad over. Maar vandaag komen zijn kwade gedachtes ook weer even terug.

Want terwijl Mark met een grote wintermuts op zijn hoofd lekker de akker aan het harken is, kletst hij met Bas over de komende maanden in Utopia. Als hij zich bedenkt dat er vast nog wel wat spanning en ruzietjes zullen komen, herinnert hij zich gisterenavond, toen Bas aan het vals spelen was tijdens het tennissen. Het bloed stijgt hem naar zijn wangen en de frustratie bekruipt hem opnieuw. Ik stond toen echt op exploderen! voegt hij eraan toe. En vertelt verder wat het nog meer met hem deed, toen Bas daar als een pussy bij het net stond. Maar Bas had eigenlijk al die tijd niet eens door dat hij iets verkeerd deed. Bas vertelt dat hij het tijdens de wedstrijd helemaal niet door had. Mark gelooft hem gelukkig wel, Ik zag het al aan jou gezicht. Het was dan ook vooral de reactie van Rowena die hem irriteerde op dat moment. Ondanks dat zal er vandaag opnieuw een wedstrijd plaats vinden. Maar ik moet wel winnen biecht Mark op eigenlijk is dat met alles…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Zwetser at 14:36

  Vind bas ook wel grappig, niet dat hij utopiaan moet worden daarom.
  Hij is gewoon zichzelf en trekt zich niets aan van de gevestigde orde, hij wil het op zijn manier en steekt dat niet onder stoelen of banken.
  Wil je iets in je eentje veranderen lukt dat niet.
  Wat ik alleen niet snap is dat achterbakse gedoe met Cees.

 2. Mieke at 06:59

  Wat heeft iedereen toch met de rotstreken van Bas? Dat is juist leuk, brengt leven in de brouwerij! Het zijn gewoon kwajongens streken. En dan die smile van hem…helemaal geweldig!!! Van mij mag hij blijven en utopiaan van 2015 worden.

  • Hannah at 02:28

   Helemaal mee eens Mieke!
   Niets achterbaks of gemeens aan, gewoon leuke humor.
   Hij is ook de enige die volgens mij echt om de dieren geeft, vanmiddag was Bas weer druk met de geitjes, hij had een parcours neergezet waar de geitjes opsprongen.
   Ook de kalkoen en de eendjes waren gelijk in zijn buurt, hij is echt lief met de dieren.

   • anneke at 19:22

    In het begin was hij vervelend ,ik moest lachen om elke keer dat hij probeerde over het hek te springen en het is hem gelukt.

 3. gea at 16:58

  Omdat Mark een keer geld achterhield staat hij er niet gekleurd op bij de meeste mensen, maar ze vergeten dat hij dat niet alleen gedaan heeft Bas was er ook bij en hij wordt steeds maar poeslief en aardig gevonden terwijl hij de meeste rotstreken uithaalt.

 4. Druif at 15:59

  Arme mark , hij kan niet tegen zijn verlies .
  Was hij ook maar zo sterk met Nina . Als er een een poessie is is hij het wel.
  Leuk als je wint hoor ( extra geld)maar er zijn belangrijkere dingen , zoals sociaal , eerlijk , behulpzaam enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *