Post voor Wim en Naomi

Post voor Wim en Naomi

En er is vanmorgen nog meer gebeurd! Want Wim en Naomi hebben ook nog post van het thuisfront gehad. Naomi is erg blij met de hoeveelheid, hier heb ik echt op gewacht zegt ze blij! Snel begint ze te lezen, zo wordt er geschreven dat haar familie naar het kickboksgala gekeken hebben. Het zusje van Naomi vond het wat minder leuk, ze moest huilen van de “ruzie”. Dan door naar de volgende brief van haar moeder. Het duurt niet snel voor de tranen bij Naomi ook vloeien. Verder krijgt ze nog bericht van vriendinnen waarin duidelijk wordt dat ze blij zijn dat één van de drie potentiéle bewoners niet door is gegaan. En ze hopen dat Naomi toch wel snel thuis komt, anders mist ze weer carnaval! Verder is Wim ook erg blij met zijn post, hij vindt het echt de sh*t. Hij leest dat de moeder van Nicole bij de moeder van Wim op de koffie is geweest. En zijn moeder wil de hottub van Bjorn wel hebben, mocht het niets worden. Verder krijgt Wim nog mooie foto’s waar hij helemaal vrolijk van wordt. Kortom dag 658 is goed begonnen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *